Banada kayseri ve Antepte iyi doktor lazım işimi severek yapan ben kayseriliyim doğumumu orda düşünüyorum fakat kontrollere mecbur Antepte yaptırmam gerek eşimin işinden dolayı Antepte yaşıyoruz şuan geçen ilk defa Gaziantep cengiz gökçek kadın doğum hastanesine gittim buraları çok bilmiyorum cinsiyet öğrenmek için ve eşimle görelim diye hiç görmedi çünkü yasak dediler peki video çekebilirmiyim dedim oda yasak dedi çok ilgilenmedi ve cinsiyetinide öğrenemedim sadece arkası dönük iki bacak arasına baktı pozisyon değişmedi dedi kız gibi emin olmamakla beraber dedi ne gösterdi ne doğru düzgün ilgilenildi sevmedim ben daha toparlanmadan hemen başka hastayı aldılar şaşırdım ve ultrason fotoğrafı bile vermedi ben kayseri şehir hastanesine ilk muayenemde gittiğimde hem bana gösterdi doktor bey hem kalbini dinletmişti hemde ultrason fotoğrafı veriyor ben burdaki doktorları çözemedim yada bana denk geldi bilmiyorum zorla özele teşvik ediyorlar insanları yinede iyi doktor varsa kayseri ve Antepte tavsiyelerinizi bekliyorum