mutluuuannemmm btun benim sol kasık tarafında adlandıramadığım garip bi ağrı var 6 gün var regl göğüs hassasiyeti var bendede
btun mutluuuannemmm kasıklarımda ağrı yok çünkü daha 8 gün var reglime ama göğüslerim acıyor dokunduğum da
mutluuuannemmm btun anladım ben sol yumurtam çatlamıştı çünkü yumurtlama döneminde o taraf ağrıyordu şimdi garip bi his var o tarafta bilmiyorum ya belki sahurda bu gece test yaparım
Mzgnn0234 iremxersoy çok erken ya gerçekten biz acele ediyoruz varsa bile ilk bir hafta yerleşme oluyor 10. Günden sonra kana sonra idrara geçiyor en kötü 10. Yapılabilir test .. ben 2 gün sonra tekrar yapacağım
iremxersoy Mzgnn0234 ah dayanablisek bide yumurtlama testi yapinca daha sabirsiz oldum valla belirsiz olunca en azndan gun saymiyodum 13 martta yapicm o zmana kadar beketcm o zmanda cikar heralde
iremxersoy Mzgnn0234 ben persembe kan vercm valla elimde test kalmadi 28 de pik 01 martta azalmaya baslamisti acaba varsa kanda persembe cikar mi yoksa yine erken mi sizin bat kac benim 19 20 civari
hb_68o Kızlar bi bakar mısınız ? Adetime tam bilmiyorum düzensiz olduğu için ama galiba 14 mart gibi olacam . 35 gün döngüm . Son adetim 7 şubat . Görüyor musunuz bişeyler ?
iremxersoy hb_68o bn görüyorum insallah pozitiftir adet gununu bekleyip kan verirseniz dha iyi olur ama
Zeynep228 Biranneadayi4 bende 16 17 sinde adet olcam ama yunurtlamadan 2 3 gün önce ilişki oldu yumurtlama günümde yumurtladığımı hissettim sancım vardı şuanda da regl ağrısı gibi ağrım var merak ediyorum acaba kendimizi çok dinlediğimiz için mi ağrılar var zannediyoruz bilmiyorum
nesemdn mutluuuannemmm ay benim de 14 Mart programa göre evvelsi gün benim de akıntım oldu beyaz jel gibi chata sordum illa gebelik olacak diye bişey değil diyo hormonlarla alakalı da olabilir dedi belki regl olacaksan rahim kendini ona hazırlıyorsa ondan da olabilir dedi merak ediyorum
Edasusari mutluuuannemmm var var daha ne olsun. Benim de üç gün var böyle çıktı. Hemen kan vermek istiyorum da nerden vericem pıhtılaşma var bende
iremxersoy mutluuuannemmm masallah masallah var bnce aay insallah boyle cizgi bn de gorururm :) hemen kan verin bnce
meryys mutluuuannemmm Var vaar 🥹🥹 benimde 5 gün var silik şekilde çıktı awoxla yaptım düne göre bir tık daha koyu Sağlıklı sıhhatli ilerler inşallah hepimizinki yaa
meryys Edasusari Ayy benimde pıhtılaşma icin iğne kullanmam lazım ne zaman başlayacağız kafam çok karıştı bazısı kese görülünce bazısı pozitif olunca diyor. 2 kürtaj var kalpleri durmuştu bu sefer iğne verecekler Benim testte böyle beklenen adete 5 gün var
Edasusari mutluuuannemmm almıyor burdaki maalesef bi kere gitmiştim geri gönderdi :/ illa ayılıp bayılalım mı anlamadım ki ne dicem gitsem :/