iremxersoy mutluuuannemmm masallah masallah var bnce aay insallah boyle cizgi bn de gorururm :) hemen kan verin bnce
mutluuuannemmm iremxersoy ayyy inşallah vardır yarın sabah sağlık ocağına gideceğim inşallah sizde görürsünüz🥲🥲
meryys Edasusari Ayy benimde pıhtılaşma icin iğne kullanmam lazım ne zaman başlayacağız kafam çok karıştı bazısı kese görülünce bazısı pozitif olunca diyor. 2 kürtaj var kalpleri durmuştu bu sefer iğne verecekler Benim testte böyle beklenen adete 5 gün var
Innerglow meryys seni bayadır takip ediyorum çok sevindim pozitif görmene inş bu sefer sağlıcakla ilerler kucağına alırsı
meryys mutluuuannemmm Var vaar 🥹🥹 benimde 5 gün var silik şekilde çıktı awoxla yaptım düne göre bir tık daha koyu Sağlıklı sıhhatli ilerler inşallah hepimizinki yaa
Edasusari meryys ay gittim acile verdim iyi doktora denk geldim bi saatte sonuçlarım çıkacak 😂 sende git bence şansını dene
meryys Edasusari Yaa süper direkt beta mi baktircam dedinn 😃 akşam iftardan sonra sansimi deneyim bende siz hangi sehirdesinizz
Edasusari meryys ben sapancadayım. Boğazlarım dünden beri iltihaplı ateşimde var zaten o bahaneyle gittim söyledim hastayım ama test yaptım pozitif çıktı ilaçta alamıyorum dedim. Tamam kana bakalım ona göre ilaç yazayım dedi. Öyle verdim kan bir saatte çıktı :)
meryys Edasusari Kizz bende aslında rahatsızdim geçmek üzere dur öyle bahane sunayim, kaç çıktı betaa
Mzgnn0234 İlk defa ovulasyon ile takip ettim bu ay 26 27 pikti bugün dpo 8 çizgi en baştan vardı kaldıkça belirdi yalanci veriyor mu acaba
meryys Edasusari Ayy sağlıkla ilerlesinnn inşallah bende akşam kan vereyim inşallah 🥹 Elimde innovita gebelik testi de vardı onuda yaptım awoxtan daha koyu çıktı
darwinn meryys çarpıntım var soğuk soğuk terliyorum elim ayağım boşalıyor sabahtan beri deyin tansiyon EKG falan yaparlar gebelik şüphem var dersiniz zaten kan bakarlar 💕
meryys Deletedmom_878 Ayy evettt hatta tam koyu değildi pik diye konuşmuştukkk İnşallah sağlıkla ilerler bu sefer ya valla çok heyecanlıyım Sende durumlar nasill
Deletedmom_878 meryys ayyy aşırı sevindim canım ya bende çok kafama takıyordum demekki bizim piklerde öyleymiş test yapmadım henüz bugün dpo 8 sen kaçta gördün acaba belirtin var mıydı
bebegimle_ben meryys cok sevindim canim gozun aydin cok ugrasmistin arada yazismistik dpo 9 da bile cikiyor insallah guzel ilerler hamileligin canim
meryys Deletedmom_878 Benimde dpo 9 bugün dün awox yaptım çok silik vardı dpo7 de ovulasyon silikti ve awoxta hiç yoktu
Deletedmom_878 meryys dpo 8 de peki benim ovülasyon aşırı silik yok gibi moralim bozuldu şimdi yaptım da 😥
meryys Deletedmom_878 Gebelik testi var mi bir denesene birde sabah dene idrar yoğunluğu da önemli ama dediğim gibi ovulasyon silik yok gibiydi dediğin gibi