Mzgnn0234 Biranneadayi4 15 Mart bekliyorum benim bugün aşırı bel ağrısı ve göğüs hassiyeti var sanki içinde diken var gibi sağ kasigimda da ağrı mevcut dpo 7 bugün dün akşam test yaptım awox tertemiz negatif
Zeynep228 Biranneadayi4 bende 16 17 sinde adet olcam ama yunurtlamadan 2 3 gün önce ilişki oldu yumurtlama günümde yumurtladığımı hissettim sancım vardı şuanda da regl ağrısı gibi ağrım var merak ediyorum acaba kendimizi çok dinlediğimiz için mi ağrılar var zannediyoruz bilmiyorum
meryys Biranneadayi4 Benim 2 gebelik kaybim var kürtaj oldum onlarda bel ağrım vardı ama dpo 9 gibi felan diye hatırlıyorum şimdi belirti için erken bence yeni tutunma zamani
mutluuuannemmm kızlar 13 Mart regl bekleniyor ama dün ve ondan önceki gün beyaz kremsi akıntım oldu yaşayan varmı
nesemdn mutluuuannemmm ay benim de 14 Mart programa göre evvelsi gün benim de akıntım oldu beyaz jel gibi chata sordum illa gebelik olacak diye bişey değil diyo hormonlarla alakalı da olabilir dedi belki regl olacaksan rahim kendini ona hazırlıyorsa ondan da olabilir dedi merak ediyorum
mutluuuannemmm btun aaa neredeyse regl aynı gün kala yaşadık bu durumu benim 2 gün geldi sonra daha gelmedi normal akıntı devam ediyor
btun mutluuuannemmm aynen benim de öyle ve göğüslerim o kadar ağrıyor ki anlatamam normalde benim reglime 2 gün kala acırdı ama o kadar kötü olmazdı özellikle sol göğsüm daha şiş ve daha acıyor
mutluuuannemmm btun benim sol kasık tarafında adlandıramadığım garip bi ağrı var 6 gün var regl göğüs hassasiyeti var bendede
iremxersoy Mzgnn0234 benim 18 19 mart bat ama 28 subat pikti. Ben de bugün yaptim negatif dpo 7 anca oldu daha cok erken mi yoksa bi tik sansim dusuyor mu :((
rk_waiting 25 Şubat Lh pikdi benim, bat 10mlu hassasiyetli testler kullandım ama bugünkü test negatifti yine. Eğer hamile olsaydım şimdiye kadar çıkardı değil mi
Mzgnn0234 iremxersoy çok erken ya gerçekten biz acele ediyoruz varsa bile ilk bir hafta yerleşme oluyor 10. Günden sonra kana sonra idrara geçiyor en kötü 10. Yapılabilir test .. ben 2 gün sonra tekrar yapacağım