aysimaaa1 rosamomy 50 kilo ile hamile olduğumu öğrendim şuan 63 kiloyum 27. Haftaya giriyoruz yarın 😮💨 +13 kilo inşallah verebilirim doğumdan sonra
bey3Ginkhvnjoln rosamomy Ben şimdiden napmasim normal diyodum kendi kendime ama Bende 62ile hamile kaldım şuan 20 haftaligim kilomda 72
alpkerem26 İlk gebeligimde 68 ile hamile kalmistim 81 kilo ile dogurdum suan yine 68 ile hamile kaldim 18 haftaligiz 70 kiloyum bakalim kac kilo ile bitiricez
canannnblbll rosamomy 58 ile hamile kalmıştım 80 ile doğuma girdim. 41+2’de doğum gerçekleşti kilomun çoğunu 38.haftadan sonra aldım çok uzayınca da sonuç bu oldu :( doğum yapalı 4,5 ay oldu maalesef şuan 75 kiloyum
Sdf2001 rosamomy ilk gebeliğim 51 kilo ile hamile kaldım şuan 28 haftalık oldum şuan 59 kiloyum 8 kilo almışım normal mi arkadaşlar bana çok geliyor hayatımda 52 üzerine çıkmadım bu kiloyu nasıl vereceğim dahada alacağım gibi 2 ay var vücüdüm eskisi gibi değil
Esraysr16 Fatma_furkan1996 bende 56 ile hamile suan 73 kiloyum 33 haftalığım inşallah verebilirim nası verdin 15 günde
Fatma_furkan1996 Esraysr16 kendiliğinden gitti canım birde emziriyorum çok da terliyorum bol bol su içiyorum gidiyor mutlaka hiç sıkma canını
zeymoms3 rosamomy bende ilk hamilelliğimde 64 le kaldım 74 le doğuma gittim normal doğum yaparak 62 kiloya düştüm Gebeliğim şuan onada 64 le hamile kaldım şuan 24. Haftadayım 67 kiloyum bakalım son aylarda kaç kilo alacagım
muhendis_mom minnosss58 ailem çok belli olmadığını söylüyor ama ben hissediyorum bacaklarım ve kalçamda büyüme. Normalde de alt bedenimden kilo alırım zaten. Artık doğumdan sonra veririm diyorum. İlk hamileliğimde 18 kilo almıştım. 8 kilosu doğum ile birlikte gitti. Kalan 10 kilonun 7sini de 10 ayda verdim. Sonrası birileri iki geri 😂
elfnrar Elfidanur vajinal dogum mu oldu? Sürecinizden bahseder misiniz? Bnde aynı kiloyla hamile kaldim
Elfidanur elfnrar evet normal doğum yaptım çok şükür gayet sağlıklıydı doğum hıkayemi paylaşmıştım okuyabılırsın sayfamda sormak ıstedıgın bısey varsa seve seve
adl_12 rosamomy Her iki gebeliğimde de toplam 8 kilo aldım doğumdan hemen sonra hepsi gitti.. şuan 19 haftalığım hiç kilo almadım
esrashnn01 rosamomy 45 kilo ile hamile kaldım 31 haftalık hamileyim şu an +14 kilo 59um şu an doğuma kadar 60-62 arası olurum gibi 😂 umarım doğumdan sonra hızla gider kilom😂
hayall17 esrashnn01 Aaa maşallah maşallah ben 47-48 arası hamile kalmıştım şu an 32+3haftalik 57 kiloyum
melismersin redhead bende hamile kamadan 1 ay önce bıraktım. Y15. 16. Haftada vücudum alıştı yememi dengeledim baya zayıfken hamile kaldım allahtan birde doktorumda şuan bir problem oladığını söyledi.
cerraha Arkadaşlar nasıl besleniyorsunuz azıcık azıcık kilo almışsınız ne güzel 🥹 20+5 6 kilo aldım 🥲 52 ile hamile kaldım şu an 58 kiloyum ve bana çok aşırı almışım gibi geliyor 🥲🥲 dikkat ediyorum aslında ama nerede yanlış yapıyorum anlamadım 🥲