happymomlife 32 haftadayim 70 ile hamile kaldım 4 kilo aldım ama benim ki zor geçen bı hamilelik ben almak yerine kilo verdim yani isteyerek yapmadım yiyemiyorum 🙃
hayall17 esrashnn01 Aaa maşallah maşallah ben 47-48 arası hamile kalmıştım şu an 32+3haftalik 57 kiloyum
esrashnn01 hayall17 çok zayıf hamile kaldığım için kilom kötü durmuyor ama işte vücut zayıflığa alışkın olunca ağırlık çok hissediliyor bacaklarım taşımıyor beni sanki
fatbenya rosamomy ilk hamileliğimde 8 kilo almıştım sadece. bu ikinci hamileliğim 19+5 haftalığız -3,-4 kilo verdim bakalım sonlarda kaç kilo olacak bunda da çok kilo alacağımı düşünmüyorum. tek sıkıntım kilo verememek bunu başarmam lazım
meri_1 Bu kadar az kiloları duyunca kendiminkini söylemeye utandım ☺️ ilk gebeligimde 9 kg aldım suan 9 haftalık 4 kg verdim suan bakalım bunda kaç kilo alıcam
Merve-metin tgbakaanalp karbonhidrat diyeti canım tatlı hamur işi ekmek şekerli meyveler abur çubuklar yasaktı bana 1 ay bunların hepsinden uzak durdum
redhead tgbakaanalp ben de aynııı ya 9+4’üm 2 kilo aldım çok mu? çok gibi geliyo sanki ama her hafta 500 gr almak normalmiş diye duymuştum buna bakınca normal gibi duruyo ama :/
NilVibe rosamomy 82 le hamile kaldım şuan 88im 🥹 19+2 Aslında çok kilo almamak için diyetisyenle anlaştım ama hiçbir listeye uyamıyorum hele ramazan geldi hiç normalde 23 e kadar kilo verecektik sonra koruyup son ay alacaktık hiç öyle olmadı 🥹
[silindi] ilk gebeliğimde son ay +25 kilo ile vücudum paramparça olduğu için travmalarım sonucu şuan daha dikkatliyim. şekerim son ay çıktı zaten insülin direncim vardı ama hep zayıf biriydim.. doğumdan sonra 1 haftada 17-18i gitti ama vücudum çok yorulmuştu. oğlum 5 aylıkken hamile kaldım toparlanamadan. şimdi 17 hafta oldu hiç almadım daha. benim sorunum şekerimin son ay ortaya cıkmasıymış yine olurmuş. ne yapsam da yine çıkabilir bir anda yine 20-25 kg alabilirim:( şuan 68im umarım çok almam. normalde 60 kiloyum hep spor yapan çok iyi beslenen biri olduğum halde bu insülin direnci illeti sanırım hamilelikte insanı mahfediyor:(
bus2109 73le hamile kaldım şeker problemim olduğu için sağlıklı besleneyim derken 66ya kadar düştüm şuan da 70 kiloyum 23 haftalık ikizlere hamileyim 😊
glbyzorhn rosamomy bende 31 bitiyor kilolu hamile kaldım 70 le hamile kaldım şuan 77 yim 80 de olur daha ama yapacak bişey yok
bahar1995 rosamomy 95 kiloyla başladım şuan 85 kiloyum 17 haftadayim hedefim 95 kiloyla doğuma girmek 🥰