penbe_karisi aydkut evet canım yok hissetmedim o dediğini bence abartiyorlsr tamamen psikolojik benceee kesiyi nasıl hissediyorlar ya😄
irmairma penbe_karisi @aydkut kesiyi hisseden hissediyor hani kesiliyor ama acı yok diyorlar kardeşimde öyle oldu ama asla acımıyor dedi ben tam tersi hiçbirşey hissetmedim çok çabuk oldu her şey hemen kucağıma verdiler
penbe_karisi semiii eğer planlı sezeryan olacaksann neden olmasının normal doğumda tamamen şans işi 😄
irmairma penbe_karisi sağlıkla büyüt canım🥰bende spinal oldum ama hiç başım ağrımadı sadece inanılmaz derecede sağ omuz ağrısı yaşadım bir kaç gün o da gaz sıkışmasıymış,
_Birmelekannesii_ penbe_karisi gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün öncelikle bebeginiz yoğun bakım a niçin girmişti bugün sabah normal doğum yaptım bebeğimi yoğun bakım a aldilar
penbe_karisi _Birmelekannesii_ amin amin teşekkür ederim canım 🥰 solunum sıkıntısı ve enfeksiyondan dolayı canım 🥹 10 gün tedavi gördü çok şükür şimdi yanımda
Busramom_35 @penbe_karisi MaşAllah gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşAllah paşayı canım 🤲🏼🌸 Darısı tüm bekleyenlere ve bana olsun bizimde 60 günümüz falan kaldı 2. Sezeryanım olacak stres heyecan bütün duygular tavan yapmış durumda 🙈😅
glr22 penbe_karisi hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 bende çarşamba olacağım inşallah kahveyi odaya geldikten ne kadar süre sonra içmeye başlamalıyız ağrımaması için
penbe_karisi glr22 teşekür ederim canım 🥰🥰 kolay doğumun olsun inşallah 🥰 Ben odaya çıkar çıkmaz içtim
gamze6p @penbe_karisi bacım ben bu yazını yeni görüyorum 😅🥰💖 sağlıkla ben ve diğer tüüüm hamişlerde kurtulsun inşallah darısı bizlere Gözün aydın aşkım ♥️