saziment penbe_karisi darısı bizlere olsun bacımm seninde gözün aydın hayırlı uğurlu olsun ♥️ Rabbim bana ve tüm gebelere sorunsuz sıkıntısız kolay doğumlar nasip etsin 🙏🏻
vanilya_kokusu_ penbe_karisi ohh aşkım darısı bana inşallah eşime Eve gelince renie getir dedim az önce 😂😂 son günlerim çok zor gerçekten ya nefes alamıyorum resmen sırt ağrısı bacak ağrısı seninde öyleydi dimi aşkım benim iç karnım var benim i çok zor ya
penbe_karisi vanilya_kokusu_ oy oyyy hepsini en derinden yasadimm özellikle bel ağrısı berbattı ama doğurdugum gibi geçti çok şükür yaaa 🥹 sağlıkla al kucağına bacımsu az kaldiii zaten 🥰❣️🥰
semiii penbe_karisi Bir de hiç korkun oldu mu sonuna kadar ya kaybedersem ya bir şey olursa diye.Ben de o korku oluyor da nasıl baş edebilirim 🥲
semiii penbe_karisi bebek Eve gelince Keyfin de gelmiş Çok sevindim yazmana yazabilmene Benim de sezeryan yapma ihtimalim var Okumak iyi oldu 29 haftadayız Daha önümüzde çok yol var 78 günümüz varmış uygulamaya göre 😅
penbe_karisi semiii teşekkür ederimm canım benim 🥰darısı size olsun insallahh olsun kız az kalmisss 🥰
penbe_karisi semiii o korku şu şekilde oldu ya bana bişey olurda cocuklarim tek kalırsa bu vardı ama ameliyata girince bu düşüncem birden yok oldu 🥹🥹🥹 bol bol dua okudum
aydkut penbe_karisi gözünüz aydın, Allah anali babali buyutsun. Ameliyat aninda aci agri yok deniliyor ama hissettiginiz birsey oldu mu dokunma cekistirme gibi. Cekistirme hissiyati oluyor diyorlar biraz korkuyorum paniklersem o anda diye
aydkut penbe_karisi ama boyle karnini kestigini falan anlamiyorsun degilmi bazilari karnini yariyor gibi hissettik diyor da 🥹yuzeysel bir dokunma gibi o zaman sizin bahsettiginiz net degil
penbe_karisi aydkut evet canım yok hissetmedim o dediğini bence abartiyorlsr tamamen psikolojik benceee kesiyi nasıl hissediyorlar ya😄
Admsarzu penbe_karisi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah çokta geçmiş olsun ❤️ biraz daha iyi misiniz
penbe_karisi semiii eğer planlı sezeryan olacaksann neden olmasının normal doğumda tamamen şans işi 😄