ssulebarlas penbe_karisi Merhabalar ikinci sezeryanı doktorlar genelde hangi haftaya veriyorlar 38+ 5 de ilk doğumumdu bu bebeğimde 35 haftalıgım suan doktor gel sezeryan gününü alalım dedi sizce hangi haftaya verir herhangi bir sıkıntı olmadıgı taktirde
penbe_karisi ssulebarlas benimki 33 te kesinleşti canım tam 38 haftaya 🥰🥰sağlıkla al inşallah kucağına
penbe_karisi semiii geçer zamannn kizz 🥰🥰🥰biliyorum hamileyken asla geçmiyor ama 30 olmuşsun maşallah
Zeyneplemutluluk penbe_karisi nescafeden kastınız toz olan 3ü 1 arada olanlar falan mı 🙈 sağlıkla büyütün bebişinizi gözünüz de aydın olsun 🌸
berfincimn Maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️🔥 Biz de 11 haftalığız bize de plasenta aşağı da dendi açıkcası onun stresi çok fazla ama pozitif doğum hikayeniz çok büyük moral oldu
penbe_karisi berfincimn yaaaaa çok sevindim canimn hic korkma 28 haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var ❣️❣️❣️
06f penbe_karisi gözün aydın darısı bekleyenlere inşallah peki neden küvezde bebek inşallah en yakın zamanda çıkar
Ekonomist28- penbe_karisi öncelikle hayırlı olsun canım, benim ilk çocuğum 3,5 sene önce uyuşmadığım için genel anestezi ile oldu. Şimdi 30. Haftadayım spinal istiyorum yine. Sizin ilki nasıl olmuştu?
penbe_karisi Ekonomist28- teşekkürler canım sende sağlıkla kucağına al inşallah ilki de 3 buçuk sene önce spinal sezeryandi
Zeyneplemutluluk penbe_karisi anladım canım teşekkür ederim 😍 bende ikinci kez sezeryanla doğum yapacağım ama korku var
semiii penbe_karisi sağ ayağımda çok büyük bir ağrı var dayanamıyorum topuğuma vuruyor ne yapabilirim?