deletedmom43191 beautiful_ bu saat hala kaynanada misin ah be guzelim ne diyeyim sana 🙄🙄🙄 kocanla asla özelin yok
beautiful_ deletedmom43191 koca uyuyor kaldık öyle oğlumda akşam üstü uyudu uyandı bugün oturucaz sahura kadar oğlumla
demirrleydi_ beautiful_ ayy ben çok severim Kemalpaşa tatlısına benziyor ama daha büyük şerbetli bir tatlı üstüne tahin mis evde var şuan yapıcam bugünlerde dur fotosunu bulup atayım sana yapılmış halini
jalepone beautiful_ evet arda Türkmen tarifi var bak bi dene güzel oluyor . Geçen kocam el attı bir tarif bulmuş kremasına beyaz çikolata felan koydurttu oda çok güzel olmuştu 😂😂
beautiful_ jalepone bir kaç kez yaptım bir güzel bir kötü yorumlar aldım çaktırma yaptığım herşeyi de yiyemiyorum 😃
demirrleydi_ beautiful_ bak böyle kuşum üstüne tahin çok güzel oluyor kaymak koyanda var dondurma da internetten araştır
Alya05 beautiful_ kesinlikle denemelisin canm kış keki yapıyorum cevizli tarçınlı bunuda üstüne döküyorum sonra kakao serpiyorum efsane oluyor
beautiful_ Alya05 hemde nasıl geçen fırında sütlaç yaptım 4 tabak yedi kalkmış anne sen çok güzel yapıyorsun diyor 😃
mervekalkann beautiful_ Tatlının içine meyve girince benim midem kalkıyor yiyemiyorum. Pratik muhallebisini hazırlayıp kakaolu puding döküyorum veya ben Mari usulü kalıp çikolatayı eritiyorum bazen de hazır soslar oluyor ya marketlerde onlardan alıyorum.
beautiful_ Deleted33000 valla birşeyler yapıcam kaç gündür karşıma Şambali çıkıyor üşendim yapmayı 😃😃