eslem2121 beautiful_ mozaik pasta en pratiği yada yalncı tavuk göğsü bunlar en basiti aşk ahh bitanem yakın olsak bana gel derdim
beautiful_ dilosunuz şu kaymak beni çok düşündürüyor tatlılar da hiç yemedim evde yapıyorlar aradım tarif de bulamadım
minikimd beautiful_ var istersen verebilirim canım 😀bide kolay olarak en hızlı yaptığım irmik helvası içine dondurma koyup servis ediyorum hem kolay hem çok güzel oluyo
beautiful_ minikimd alayım balım 🌸 irmik helvasını çok severim yaparım dondurmalı da denemedim denicem ama 😃
beautiful_ myangelson bende çok seviyorum da yaparsan yapmam gereken 7-8 tane kim uğraşacak kız herkese yapmakta kendi evime gelince de geç oluyor üşeniyorum 😃
demirrleydi_ beautiful_ inşAllah bulursun canım bazı yerlerde tatlıcılarda satıyor ben ilk öyle yedim eşim getirmişti sana hiç yemediğin bir tatlı getirdim bu tatlı sadece sana değil bebeğe de kilo yapar diye üzerinde bolca tahin olduğu için beğenmiştim
hd_d beautiful_ iki kişilik kucucuk bir borcamda trilece yaptm🥲 esimle en sevdigim tatlilardan biriiiii
beautiful_ Alya05 hemde nasıl geçen fırında sütlaç yaptım 4 tabak yedi kalkmış anne sen çok güzel yapıyorsun diyor 😃
beautiful_ Deleted33000 valla birşeyler yapıcam kaç gündür karşıma Şambali çıkıyor üşendim yapmayı 😃😃
minikimd beautiful_ bunu dene kuzum tam tarif sürekli yaparım çok kolay tadıda dışardakilerden daha güzel 🥰
myangelson beautiful_ ay evet zor olur o kadar kişiye 😩 Kedidilini sütle ıslatıp iki kedidili arasına muhallebi sürüp üzerine çikolata sos dokebilirsin yalancı ekler çok basit 😅