Ay1661 kubra20 şuan fetal dna yaptırdım onun sonucunu bekliyorum,siz nerde yaptırdınız ben Bursa’da yaşıyorum
gebekelebek selma128 hiçbir hazırlık yapmadım 😀😀bu gidişlede yapamayacağım ne yapacağımı bilmiyorum çok erken gibi geliyor
selma128 gebekelebek hersey bianda almak skntı ya bence yavas yavas almak daha mantikli bianda maddi imkan el veriyorsa guzel tabi toplu alisveris birkerede halledersin
zeymoms3 selma128 24. Haftadayım hazrian sonu gözükküyor doğum ama temmuza kayabilir normal doğum olucagı için 1 tane oğlum var buda kız boy kilo hayırlamıyorum 22 haftada detaylı yaptırmıştım
sudekah seymakzb bende şu an tam 22 haftalığım bazen ufak kıpırdanmalar gibi hissediyorum ama net olarak kesin bebiş mi anlayamıyorum
sudekah fatmaa51 evet ilk gebeliğim, bazen akşamları tek tarafta bi kıpırdanmalar oluyor ama çok net bebektir diyemiyorum, bi an önce tekmeler hissetmek istiyorumm 🥰
seymakzb sudekah benim bir başladı pir başladı. Özellikle ultrasondayken tekme atıyor oğlum hiç sevmiyor baksınlar ona 🤭 değişik bir şey böyle su dolu bir balonun içinden vuruyorlar sanki 🙂