seymakzb sudekah benim bir başladı pir başladı. Özellikle ultrasondayken tekme atıyor oğlum hiç sevmiyor baksınlar ona 🤭 değişik bir şey böyle su dolu bir balonun içinden vuruyorlar sanki 🙂
Ay1661 Arkadaşlar fetal dna sonucum temiz çıktı ,çok şükür çok stres yaptım bu süre içinde ,nolur şu 3lü taramayı yaptırmayın benim yaşadığımı hiç bir anne yaşamasın
bsrelif Benim oğlan çok uyuyor çok çok nadir tekne atıyor pek aktif değil iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum artık
Ay1661 bsrelif bende 25inci haftadayım bende çok aşırı hareket hissetmiyorum ilk gebeliklerde normal diyo doktor,2 hafta önce jontrolde doktora sordum çok normal dedi ,
fatmaa51 Ay1661 bende 20+4 bende hiçbirşeyyyy hissetmiyorum sizde mi benim haftamda hicbirsey hissetmiyordunuz
edacyr ben 19+5 de kontrole gittiğimde 330 gr idi erkek dedi doktor yarın da 22. haftama giriyorum inşallah alışveriş te yapmadım sadece gözüme hoş gelen bir iki ıvır zıvır aldım mama takımı bir zıbın bir kışlık takım 9 aylık sonra oyuncak kutusu kirli sepeti bime gelenlerden. bir nevresim takımı iki şer de lastikli çarşaf yastık kılıfı başka yok😀
Ay1661 fatmaa51 belli belirsiz titreşim gibi kıpırtı gibi oluyodu,çok dikkat etmeyince anlamıyosunuz zaten ve herzaman olmuyo