myangelson beautiful_ o da yarım saat durup ise gidiyor zaten 🥲 ay yok toplatmiyorum oğlum sağolsun en ufak sese uyanıyor bir de sabaha karşı uykusu iyice hafif kalsın ben kalkınca toplarım diyorum 😅😅
060436 beautiful_ benim doktorum izin vermiyor tutmama sadece 4 gün tutabildim bebeğin suyu azalır dedi istemiyorum tutmani dedi eşimde duyunca oda hiç istemiyor
Deleted33000 beautiful_ ben geçen oğluma kaşarlı mantar yapmıştım baya sevmişti sanırım pazartesi de patatesli el açma börek yaparim gibi eşim isterse yada gozlemede yapabilirim nasıl eserse kafam 😅😂😂😂
beautiful_ Deleted33000 mantar sevdası benim de bir oğlum var çocuk bir oturuşta bir paket yiyor ya 😂😂
bsrbrkysr184_ beautiful_ ona birşeydwn sonra alışıyor insan ya zaten sevmediği birşey pişmemeye başlıyor 😆 benim ki aynı yemeği 2 gün yemiyor yesene zorla yani
myangelson beautiful_ aynen ben olunca yine yavaşça ses yapmamaya çalışıyorum hiç gerek yok böyle aksiyonlara azcik uyku uyuyacağım o da kalsın uyanınca ben yaparım 😅😅
060436 beautiful_ iyi çok şükür cnm ben bide böbrek rahatsızlığım var ondanda dolayı doktor izin vermedi
Deleted33000 beautiful_ yaa bu tarif hem pratik hem güzel bacım peynir yemeyen oğlum bu sayede peynir vitamini almış oluyor