060436 beautiful_ bu akşam milföy tost yapıcam istegramda gördüm eşime yapalımı dedim benim için fark etmez yeterki sen doy dedi 😂😂😂
beautiful_ 0925 evet tahini pekmezle karıştırıp yiyorum oda Canan Karatay yemeyim diyormuş zaten o karıya kalsak yandık valla 😂😂
myangelson beautiful_ o da yarım saat durup ise gidiyor zaten 🥲 ay yok toplatmiyorum oğlum sağolsun en ufak sese uyanıyor bir de sabaha karşı uykusu iyice hafif kalsın ben kalkınca toplarım diyorum 😅😅
beautiful_ Havin49_ biriz şu şekil ayrıyız sabah gelip akşamları gidiyorum ama eşim sahur için orada kalalım diyor bakalım kaynana yok gidin diyor bakalım ne olacak
eslem2121 beautiful_ bacım valla bugün diyetimi rafa kaldırıp pizza yedim 😂 yarın tekrar karbonhidrat sız devam edecem
060436 beautiful_ şaka bir yana hic gözüm doymuyor ya 😂😂😂 ramazan boyunca yeni yapıcam bakalım inşallah ağır gelmez
bsrbrkysr184_ beautiful_ benim kocam haşlanmış yumurta fln yemiyor daha çok yemek börek çörek yağda yumurta fln yapıp buzluğa atmıştım ordan çıkartıyorum bazen kahvaltı değişiyor yani onun keyfine bağlı
beautiful_ bsrbrkysr184_ benim koca için farketmez yapıyorum birşeyler yiyor kaldırana kadar zaten canım çıkıyor 😂😂
bsrbrkysr184_ Fatmanur12345 😆 hahaha tokta tutar mülfey yapıyorum ben de böyle tavada denemedim Ay bi tatlı tarifi veriyim çok basit onuda seversiniz 😅
060436 beautiful_ benim doktorum izin vermiyor tutmama sadece 4 gün tutabildim bebeğin suyu azalır dedi istemiyorum tutmani dedi eşimde duyunca oda hiç istemiyor