myangelson beautiful_ aynen ben olunca yine yavaşça ses yapmamaya çalışıyorum hiç gerek yok böyle aksiyonlara azcik uyku uyuyacağım o da kalsın uyanınca ben yaparım 😅😅
bsrbrkysr184_ beautiful_ ona birşeydwn sonra alışıyor insan ya zaten sevmediği birşey pişmemeye başlıyor 😆 benim ki aynı yemeği 2 gün yemiyor yesene zorla yani
Deleted33000 beautiful_ yaa bu tarif hem pratik hem güzel bacım peynir yemeyen oğlum bu sayede peynir vitamini almış oluyor
beautiful_ Deleted33000 biz peyniri kendimiz yapıyoruz oğlumda tüketmiyor kaşar kendimiz yapıyoruz tost flaan öyle yiyor
beautiful_ myangelson valla öyle balım akşam sahura kalkar kalkmaz ilk işim soba yakmak oluyor yoksa buz tutuyorum 2 gündür karnım da ısınmıyor hep soğuk hava gece -4 -11 oluyor
Deleted33000 beautiful_ hmm anladım canım bu şekilde belki sever benim ağzına peynir sürmeyen oğlum sadece bu tarifle birde pizza da yiyor kaşarı ben pizzayı da evde yaparım bolca kaşar koyarım yesin vitamin alsın diye
ranakzrn2 beautiful_ benim esim zahmetli ve agir seyler istemez ya yogurt bowl yaparim yada süt ve kellogs yer bende hic düsünmezdim bunlarin tok tutacagini ama gercekten tutuyormus ya
myangelson beautiful_ ayy Allah yardımcınız olsun soba olunca da zor oluyor ya 🥲 bizim köyde de kayınvalidemlerde annemlerde soba vardı da kayınvalidemler petekli sistem dosetti eve çok rahat oldu valla
ranakzrn2 beautiful_ yogurda granola koyuyorum ama yulaf lapasida yapabilirsin üstüne hurma muz vs cok güzel olur
beautiful_ ranakzrn2 yulafı sütle kaynatıp yiyordum diğer türlü hiç yemedim denerim ama teşekkür ederim 💞
beautiful_ Deleted33000 en iyisini yapıyorsun pizza hamuru kolay kolay kimsenin elinden gelmez iyi yapıyorsun biliyorsun bu işi 😅
Deleted33000 beautiful_ öyle mi ben hamur işi çok yaptığım.icin kuzum pizza hamuru daha kolay geliyor bana