Kaam Gokturkmom_ kavun hemde en tatlısindan nasıl aşerdimse, bir tane bula bildim ama o lezzeti hiç alamadım, dondurma, misir aynı aşermeler😁 yazı bekliyorum doyunca yeyicem inşeallah 😁
ayseel minikcivciv89 iki kere kontrol etti doktorum tahlillerde bir eksiklik de çıkmadı ama sanırım olması gerekenden az olmalı ki toprak aşeriyorum. 9 yıldır kahve içmeyen ben Türk kahvesi içip telvesini yedim filtre kahveyi direk kaşıkla yedim yok nafile 😂
ayseel minikcivciv89 36+1 olduk az kaldı inşallah doğurunca hemen biter geçer gider nolur gitsin baş edemiyorum artık 😂 bir gün ağladığımı biliyorum
060436 Gokturkmom_ mesajları okudukça mest oldum ben hiç birşey aşermiyorum bendeni bi gariplik var 😂😂😂
060436 ayseel valah çok garip ya 5 aya girecez tık yok benim oğlan canı hiç birşey çekmiyor acaba herşeyin yiyebildigim için mi 😂😂😂
ayseel 060436 maşallah diyelim belki de yiyebildiginiz içindir gerçekten inşallah imkansız bir şey aşermezsiniz benim gibi zira çok kötü 😂😂
ayseel minikcivciv89 bana da değişik gelirdi ta ki yaşayana kadar 😂 onun dışında ciddi olarak bir erik aşermiştim benim de çok olmadı
beautiful_ gizemli00 biz doğu tarafındayız bazen canım çeken şeyleri eşim bulamıyor diyor ki canın olan şeyleri çeksin olmayanları değil 😂😂 kavun karpuz aşerdim yoktu 🤦🏻♀️
Sibelers nisanur_klc Benimde canım çok erik çekmişti ama bulamadık alternatif olarak yeşil elmayı tuzlayıp yedim 😄
yonca11 nil_a benimde bi dönem canım çekmişti yoktu bende turşusunu alıp yemiştim sizde öyle yapın isterseniz