Missgod Gokturkmom_ ilkinde çağla istedim deli gibi 5 kilo yedim sanırım subat ayında hamile kalmstm birde kavunlu dondurma İkincisinde yani suan süt mısır kavun ☺️☺️
Caganmoms Gokturkmom_ ben sadece közlenmiş Mısır aşerdim ya keşke daha zor kocamı uğraştıracak şeyler aşerseydim 😂😂
esrayvr Gokturkmom_ kivi ve mandalin deliler gibi ekşi kiviyi tuzlayıp tuzlayıp hatta bazen kabuklarıyla yedim
denizemikk Bir ciğerci de yediğim soğan mezesini o kadar çok aşermiştim ki arayıp tarifini istedim 😅 Yeşil elma, ızgara balık , çiğ köfte tatlıdan çok ekşi istiyor canım ama turşu gibi de değil ben çözmedi. arkadişler hahahah
alicsyndrome Aralıkta karpuz kokusu gelmişti burnuma eşim bi karpuz bulmuş çürük içi su dolu😂😂 neyse dedim napalım karpuzlu soda içtim 1 ay sonra rüyamda gördüm karpuzu dedim heralde aşeriyorum bu sefer bulucam dedi gitti yediğim en tatlı karpuzu buldu geldi sağolsun😂kucağıma aldım kaşık kaşık karpuz yedim valla 😂😂 bu sıralar da dondurma vs istiyo genelde🤷🏼♀️ kış mış dinlemiyo bizim oğlan olur olmadık şey istiyor😂😂