beautiful_ gizemli00 biz doğu tarafındayız bazen canım çeken şeyleri eşim bulamıyor diyor ki canın olan şeyleri çeksin olmayanları değil 😂😂 kavun karpuz aşerdim yoktu 🤦🏻♀️
ayseel Gokturkmom_ garip gelecek ama toprak 🥹 deliricem onun için hayatımda hiç bir şeyi bu kadar istememiştim böyle kırmızı hafif toprak kokusu olacak tertemiz olacak ama öyle sokaktakiler gibi değil 😂 allahım kafayı yiyeceğim 2 ay oldu geçmiyor 🥹🥹
ayseel minikcivciv89 iki kere kontrol etti doktorum tahlillerde bir eksiklik de çıkmadı ama sanırım olması gerekenden az olmalı ki toprak aşeriyorum. 9 yıldır kahve içmeyen ben Türk kahvesi içip telvesini yedim filtre kahveyi direk kaşıkla yedim yok nafile 😂
minnosss58 Gokturkmom_ en tuhafı benimki herhalde deterjan sabun kokusu aldığım yemek istiyorum dişlerim kamaşiyor canım deli gibi istiyor onun dışında öyle çok bişey çekmedi canım kocama zorluk çıkarmadık bebisle 😂
yonca11 nil_a benimde bi dönem canım çekmişti yoktu bende turşusunu alıp yemiştim sizde öyle yapın isterseniz
ezgi1610 Gokturkmom_ internette görüp tadını bilmediğim halde 3 gün rüyalarıma giren dikenli incir 🤤 Kocaeli’nde bulup getirtmiştik 😄 Tofita şeker 😁 kayısı fakat taze kayısı bulamadığımız için dondurulmuşuyla isteğimi bastırdım 🤭
demirrleydi_ Gokturkmom_ ilk hamileliğimde erik kavun kornişon turşu aşerdim ikincisinde künefe kaymak tereyağı karpuz aşerdim ikincisinde hep tatlı şeyler yedim
myangelson Gokturkmom_ şeftali 🍑 bir de çok yeme tüylü olur dediler. 😂 Gerçi var tüyleri baya ama sarı 😂😂