kaya_kaya cylnboran04 aslinda denedim baktım zorlamıyor son 1 saat kala sadece şekerim düşüyor o kadar bende tutmaya devam ettim ayın 9 una kadar da doktorum yok 9 unda gidecem
cylnboran04 kaya_kaya Benım doktor tutma dedı bende tutmadım 3 Mart randevum var ınsallah güzel haberler alırım
kaya_kaya cylnboran04 ay hadi inşallah bana da haber ver merak ediyorum seni . Benim doktorda tutma demişti ama ben zaten çok fazla beslenemiyordum suyu da akşam sahura kadar 3 litreye tamamlıyorum Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz inşallah
kaya_kaya cylnboran04 ay hadi inşallah sen sürekli aklımdasın daha önce de burada konuşmuştuk herşeyimiz aynı sadece senin haftan daha ileri inşallah döner 🙏
28nisan cylnboran04 33 teyim en son 31 de gitmiştim makat gelişti hala inşallah döner dedi doktorum ama haftaya kontrolüm var bakalım nasip 🥲
cylnboran04 kaya_kaya Rabbim kabul etsın ınsallah 3 Mart gıdıecem ınsallah haber ederım size bana dua edın
28nisan cylnboran04 bana birşey söylemedi ama annem ağrın gelince bile döner o çocuk diyor 😅 baştan beri makat geliş benimde hiç dönmedi ama inşallah döner sizinde benimde
Svvv cylnboran04 canım karnının üstüne havlu yardımıyla buz koy bebek soğuk tarafı sevmezmiş sıcağa doğru dönermiş ebe öyle söyledi gebelik okulunda bi dene istersen
busra34__ cylnboran04 son hafta son gün hatta doğum anında dönem bile var endişe etmeyin benim de hep makat gelişti 30 da baş geliş olmuş dedi kontrolüm var bakalım 34+1 oldum sanırım pozisyon değiştirdi bakalım🥲
busra34__ cylnboran04 inşallah bakalım alan daraldıkça zor oluyor hafta ilerledikçe ama şuan tam hareket zamanları benim bebe hareketli maşallah değiştirdi kesin çünkü sertlik vs hissedigorum muhtemelen kafası filan sağda solda 😂
anneninbalii cylnboran04 Makat geliş bebekleri döndürme egzersizleri var instagramda onları sadece 3 gün yaptım ve döndü bebeğim, 38.haftamda döndü ve doğuma kadar bile dönen çok bebek var inanın
Havin49_ cylnboran04 benşm ikizdi bi bebeğim makattı 31 haftalık doğum yapmıştım dönmemişti diğeri de hep başaşağıdı 36 ya kadar dönen varmış
Fatmanur_0416 Tomriscvn benim 29 da baş gelişti daha da değişmedi inşallah son anda değişmez çok duydum son haftalarda değişeni 🤣