ekndva Benimde hiç belirtim yok 5. Gün embriyosu 5 gün geçti transferden test yaptım negatifti . Erken yapmışım hiç transfer yapan var mı ? Ne zaman yaptınız test
uffff ekndva bizimki farkli canim insallah pozitifi gorursun yumurta büyütme catlstma yaptik biz asilama tup bebek yok yani
Fundayim En son ben ogrencem heralde. İnşallah tutar hepimizinki kızlar ya buda olmazsa rahim filmi çekilip aşılama yapcam bende . Hiç bir sorun yok eşimle bende ama olmuyo. Yaşlar kaç ben 35
uffff Fundayim 27 bende yasima gore amh dusuk, hsg cektirdim 3 ay once ikisi de tiksliymis ve islem esanisinds acildi bende 3 ay deneyip asilama yaptircam
Tomris777 bende de sorun yok eşimde de sorun yok 6 aydır olmuyor geçen ay hgs çektirdim herşey yumurtlamamda normal ama olmuyor bat 6 bekliyorum bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırız hayallerimize kavuşuruz 🥰
pinko6 Fundayim bende 22 şubatta vuruldum iğneyi bugün tam 1 hafta oldu 11 mart regli tarihim zaman geçmek bilmiyor resmen
Fundayim pinko6 malesef gecmiyo bı gün umudunu kaybediyorsun diğer gün kesin oldu diyosun karmakarışık geciyo
mamitaaa211 uffff Fundayim gul4646 pinko6 Selam kızlar. Bildirimler bana düşmüyor görmedim mesajlarınızı. Zaman çok zor geçiyor. Sonuçları çok merak ediyorum. Halen ağrılarınız devam ediyor mu? Benim belim çok ağrıyor.
gul4646 Fundayim bendede aynı canım dün test yaptım silik pozitifti ama baya belliydi bugün tekrar yaptım gözle çok zor gözüküyor yok gibi iğne etkisi geçiyor tekrar ne zaman test yapsam sonradan pozitif olurmu ya 21 şubatta vuruldum iğneyi
uffff gul4646 6 martta yap, oncesi yapma kimi vucutta 12 gune kadar etkisi devam edbeiliyormus en iyi sonuc 6-7 martta alirsin her gun yapilan gebelik testi moral bozuyor yalnizca sakince bekle insallah bebislerimize kavusuruz
Fundayim gul4646 canm tamm işte iğne etkisi geciyo. Tek çizgi görene kadar yap sonra tekrar çift yada silik olursa var demektir. Dün daha belirgin bugün yok gibiyse yarın tamamen kaybolup tek çizgi görürsen salı günkü testte belli olur. Ben kendimi tutuyorum test yapmiycam.
Fundayim uffff @gul4646 ben 5 Mart’ta yapcam 14. Günüm oluyo ki o gün adette olabilirim geçen ay iğnenin tam 14. Günü adet olmustum.
gul4646 Fundayim canım bnim bnde 5 marta randevu aldım artık orda öğrenirim Doktorum iğne gününü sayma 10 gün sonra gel demişti Bn 12 gün sonraya aldım randevuyu Hakkımızda hayrlisi olsun 🫂
gul4646 mamitaaa211 canım bnde yogun beyaz akinti var arada Bi batmalar oluyor bide rahimde doluluk baskı hissi var
uffff mamitaaa211 hayir bende hic belirti yok sadece kasik agrim var o da regl oncesi gibi muhtemelen erken regl olurum. yarin test yapicam ama hic icimden gelmiyo