Selam kizlar…bende catlama ignesinden sonra hamile kaldim. Sureci size anlatayim. Sat 25ocak. Doktor bi hap verdi adi letrazol adetin 12ci gunu gitdim sagda 21 solda 17mml yumurta vardi. Doktor catlama ignesi vurdu gorur gormez yani 5subat. 6subat gecesi iliski olsun dedi. Bizde 6,7,8subat iliski oldu. 17 subat test yaptdim neqatif silik cizgi bile yoktu. Bu su anlama geliyoki catlama ignesinin verdiyi yalanci pozitif artik yok. Yani normalde doktorlar diyoki catlama ignesi yaptirdiktan sonra 11-12gun test yaparsaniz yalanci pozitif oluyo. Mutsuz oldum dedim olmadi..ama goguslerimde hassasiyet yorgunluk vardi bide kasiklarim agriyodu. 18subat yine test yaptim bu sefer cok ama cok silik 2ci cizgiyi gordum aninda cikti. 19subat yaptim biraz daha belirginlesti. Adetime 6gun vardi. 20 subat yine yaptim bu seferde silik cizgiyi gorunce kan verdim. 15.7cikti. Doktor dedi gebelik var ama 2gun sonra yine gel. Bende 3gun sonra 24subat gitdim yeniden kan verdim. Adetime 1gun kala 127.7cikti . Yani boyle oyrendim ben. Catlama ignesinden sonra 13cu 14cu gun test yapinca silikte olsa varsa cikiyo..Rabbim isteyen her kese nasip etsin. Simdi 5+2 haftalik