unkurabiyesi sarilale123 bende 33 yaşında ikinci bebeğim 31haftadayım bende bağlatmak istedim Dr. Um devletteki bağlarız dedi sezaryende.. özeldeki sıcak bakmadı kol altı implantı yaparız kırkın çıkınca dedi🤷
sarilale123 unkurabiyesi aynı benim doktorum devlete gitsem oda muhtemelen kabul edecek, ama doktoruma çok güveniyorum başkasına gitmeyi düşünmüyorum, siz ne karar verdiniz. İlk doğum normal miydi
unkurabiyesi sarilale123 sezeryan doğum ilk ..ben şahsen tüplerimi bağlatma taraftarıyım diğer yöntemlerin yan etkileri fazla ve tam koruma sağlamıyor ama ne yapacağımı bilemiyorum
sarilale123 unkurabiyesi aynen bende ya burda görüyorum 2 gün geçse korkuyo herkes haklı olarak. Yani kararımda netim ama bende bilemiyorum
bsya sarilale123 bende normal yapacağım sordum bağlatma için doğumdan 3 ay sonra gel kapalı ameliyatla yaparız dedi
bsya sarilale123 devlet dedi sanırım yatış olmuyor bi tanıdığım olmuştu evde istirahat etti zaten küçük delikler açıp oradan kamera ile yapışıyormuş karından ve kasıktan
Zeynep7210 sarilale123 baglatip hamile kalan arkadaslarim var çok ta güvenmeyin..ayrıca günah bı sürü yöntem var onları deneyin derim
sarilale123 Zeynep7210 bağlatmaya nerdeyse kesin çözüm sonra çocuk istesen bile olmaz diyorlardı. Demekki nasıbi olan naparsan yap doğuyor. Günah olduğunu biliyorum ama bakamazsam, zor geçiyor hamileliğim, böylede o çocuğun günahına girerim diye korkuyorum
sarilale123 melahatmungn geldim 36 yaşına büyük konuşmak istemiyorum ama arka arkaya doğursam bakacak enerjim yok beklesem 40 olurum . O saatten sonra dahada zorlanırım. Bi kızım bi oğlum olacak nasipse. Artık Rabbim çocuk isteyenlere nasip etkin kimsenin kucağını boş bırakmasın.
benimsin21 sarilale123 Annem 34 yaşında tüplerini bağlanmıştı çok şükür adet konusunda veya sağlık açısından sorunu olmadı. Arada ameliyat olduğu yerde ağrı fln oluyor o da hiç kontrole gitmediği için en son kızıma hamileyken beraber kadın doğum uzmanına gittik muayene oldu için genç kızların ki gibi tertemiz fln demişti.
sarilale123 benimsin21 günah konusu düşündürüyor ama gerçeketen bağlatöayı istiyorum . Hamilelik riski ile yaşamakta çok zor
Zeynep7210 sarilale123 tabiki nasip bu işler ama günah işte siz farklı yollar bulun eşiniz de destekse size bu konuda başka yöntem deneyin derim..ama sağlık da problem olup doktor bı daha olmaz diyorsa zaten onun günahı yok
benimsin21 sarilale123 Bilmiyorum ki günah konusunda dediğiniz gibi günahı var. Hamilelik konusunda en iyi korunma yöntemi tüp bağlatmaktr.
pims sarilale123 bennnn iki normal doğumum var benim doktorumda hep bağlatmaya teşevvüz etti çünkü yaşım 37ydi ve artık 3. die eşim istemedi die salak kafam onu dinledim ve ni tekim tansiyondan sezeryan oldum hazır sezeryanda daha kolay bağlatmak normalde tekrar ayrı bir ameliyat olunuyor oda zor . ve şuan 1 buçuk yaşında bebeğim nasıl korunsak die takla atıyoruz çünkü yaşım 38 oldum kazayla 40 ı geçkin kalmamam gerek çok korkuyorum
sarilale123 pims benim de doktorum spiral takalım, bağlatma diyo. Ama böylede olan var kesin güvenemem ki. Gerçekten belli bi yaştan sonta çok zor . Hamilelikleri de ayrı zor geçiyor zaten. Olan hep bize oluyor 🥹