sarilale123 pims benim de doktorum spiral takalım, bağlatma diyo. Ama böylede olan var kesin güvenemem ki. Gerçekten belli bi yaştan sonta çok zor . Hamilelikleri de ayrı zor geçiyor zaten. Olan hep bize oluyor 🥹
zeynepacar743 sarilale123 yaa bende 25 yaşındayım bi kızım var şimdi ikizlere hamileyim doktor bağlatalım diyor 😂
sarilale123 zeynepacar743 bende nolur hocam bağlayın diyorum ben sana spiral takarım diyo 🤣. Valla eğer sonradn istemem derseniz 3 çocuk yeter
Zeynep7210 sarilale123 tabiki nasip bu işler ama günah işte siz farklı yollar bulun eşiniz de destekse size bu konuda başka yöntem deneyin derim..ama sağlık da problem olup doktor bı daha olmaz diyorsa zaten onun günahı yok
sarilale123 Zeynep7210 eşimde bi kızımız bi oğlumuz olacak hayırlı uzun ömürleri olsun yeter artık diyo. Benim kadar o da istemiyor artık daha fazla
zeynepacar743 sarilale123 Allah bağışlasın rabbim dertlerini göstermesin ama şu zamanda gerçekten yetiyor
meyraasu sarilale123 tüp bağlatma dediğiniz tubaların ameliyatla bağlanıp kesilmesi. Normal doğumşa ameliyatın bir ilgisi yok normal doğumda tüp bağlatma yapılamaz tabiki. Sezeryan sırasında yapılabilir yada normal doğum sonrası iyileşince tüpligasyon ameliyatı olabilirsiniz
sarilale123 meyraasu burda bir arkadaş normal doğumlarda da yapıldığını yazmıştı, benim bilgim yok zaten bu konuda, çevremde yaptıran da yok
uyuyanguzel3 sarilale123 bende tüplerimi bağlatmak istiyorum 27 yaşındayım ikinci bebeğime hamileyim çok şükür iki tane bebeğim var 3. Bebeği düşünmek istemiyorum açıkçası ilk bebeğim iki buçuk yaşında zaten oturup bu iki minnoşu büyütüp kendime bakacağım sonra ama sezeryan doğum da oluyor mu bilmiyorum doktor ile konuşacağım doğuma yakın zamanda
sarilale123 uyuyanguzel3 sezaryen doğum da yapılıyormuş ama 30 yaş altına yapılmıyor sanırım yinede doktorunuza sorun. nerdeyse 10 yaş var aramızda 36yaşındayım ben istediğimde yapılması gerekiyor bana
sarilale123 zeynepacar743 çok çok sağolun amin inşallah Rabbim hiç bir anne babasya evlat acısı yaşatmasın. Gerçekten de öyle imkan dahilinde çocuk olmalı zaten