yahya2024 mirac46 Remzi ismini verme sebebiniz var mıydı acaba , sadece sevdiğiniz için mi verdiniz merak ettim🙃
Tubbbk 33 hafta İkiz erkek💙💙☺️ birinin ismi belli Asil olacak inşallah. İkinci isme karar veremedik. Aren, Aras, Barlas, Kerem arasındayız. Sizce hangisi fikirlere açığım?
buglemk Tubbbk arkadaşımın oğlunun ismi Aren hayatımda o çocuk gibi uyumlu bir çocuk görmedim isimler kişiliği de yansıtır derler diye bu detayı söyleyeyim dedim 😂
sibel5 dilaradoyan 10 yaşında bi kızım var Adı Meryem💜 3.hamileyim 33+6 Adı Zeynep 💜olcak Absürt isimlere hiç gerek yok bence 😉oğlum var Adı İslam 3 martda 3 olacak aşk oğul 💙
neseald zehra_mm benim ilki de kızdı bacaklarim dogumdan once ve sonra fil bacagı gibiydi kilo da almistim, simdiki de kız 21 haftaligim 4 5 kilo aldim simdiden ödemi ayırt edemiyorum
havvagzy dilaradoyan 1. Oğlum Yusuf Tuna 6 yaşında uslu uyumlu büyütmesi çok keyifli bir çocuk 2. Oğlum Asrın Demir hareketli ve neşeli. Şimdi sırada 3. Var cinsiyetini bilmiyoruz ama erkekse Tarkan koymak istiyorum