yahya2024 mirac46 🫣ay allahım. Tahmin ettim o tür sebepler ama gene de sorayım dedim 😅ah şu kayınbabalar😀 sağlıkla büyüsün.
gupse07 zehra_mm ben yaklasik 3. Ayimdan beri odemliyim yastan dolayimi bilemiyorum bayada agirlastim cok zor donuyorum yatakta falan doktor uzandiginda ayaklarinin altina yastik koy biraz yukselt demisti odem icin ozellille ayqklarda
nursomyurek zehra_mm ikinci gebeliğim benimde canım. Ödemim yok ama ilk gebeliğime göre(erkek) daha çabuk kilo aldım doğru🤦🏼♀️
yahya2024 mirac46 😂😂😂şaşırdım zaten . Ay benimde eşimin adı Remzi hep derim ona isim mi kalmadı felan diye de😂
carolina07 twinmoms34 teşekkür ederim 🙂 çevrenizde varsa koymayın zaten. Aybars da güzel ama çok fazla duyuyorum bu ismi. Harf olarak uyumlu olmasa da ikili olarak tuna ismi de uygun ve güzel bence. Altay - tuna😊
Gmzl 060436 19+4 Erkek bekliyorum İlk çocuğum Alparslan & ıkıncı bebeğime Aybars 💙💙 ismini uygun gördük fikir olsun diye paylaştım 🤗
060436 Gmzl oy maşallah sağlıkla gelsin inşallah Aybars biz daha bulamadık 19+2 olduk daha isim ortada yok 😂💙 benimde ilk oğlumun ismi Eyüpcan kızımın ismi Zümra bu oğlumada daha isim bulamıyoruz 😂😂
Gmzl 060436 Gökalp Kerem Cihangir / Cihan Teoman Alptuğ Aras Semih Ömer Asaf Eymen Uraz Göktuğ Sercan Selçuk Baturay Baturalp Çınar Uraz 😂 bunlar da listemde