Cicianne55 dilaradoyan Erkek, 30 haftalık olduk. Hala isim bulamıyorum erkek ismi bulmak ne zormuş 🤣 Yani ben Baran ismini çok istiyorum ama eşim Gürkan diyor. Seçemedim. İlk günden beri Baran ismi içime çok siniyor. Sizce hangisi daha güzel Baran mi Gürkan mi 🙄
mirac46 Cicianne55 BARAN daha güzel geliyor kulağa ama ikinizinde gönlü kalmasın Gürkan Baran koyun yada tam tersi Baran Gürkan uyuyoda🤗
mirac46 dilaradoyan 9 aylık oglusumun adı REMZİ MİRAÇ ♥️ 7 aylık hamileyim bi erkek daha geliyor OSMAN EREN♥️ olacak 🤲🏼😻
yahya2024 mirac46 Remzi ismini verme sebebiniz var mıydı acaba , sadece sevdiğiniz için mi verdiniz merak ettim🙃
svdaaydnn 22 haftalık 3. Bebek erkek olacak inşallah ismine karar vermedik Yağız yada Gökalp düşünüyoruz diğer oğlumun adı Göktuğ kızım adı Ela hangisi uyar bilmiyorum 😩
busrasogut dilaradoyan 6 yaşında bir kızım var adı Mısra. Şimdi yine hamileyim kız olursa Pera erkek olursa Atlas düşünüyoruz
zehra_mm nursomyurek ayaklarınız ödem fln tutuyor mu acb kızlarda anne çok ödem kilo alıyor diye duydum ilk gebeliğim ben de acemiyim bilmiyorum
nniss zehra_mm vala benim davul gibi 12. Haftadayım birde aşır gaz problemim var ayaklarım çok sızlıyor bacaklarım hele şiş hep
neseald zehra_mm benim ilki de kızdı bacaklarim dogumdan once ve sonra fil bacagı gibiydi kilo da almistim, simdiki de kız 21 haftaligim 4 5 kilo aldim simdiden ödemi ayırt edemiyorum
gupse07 zehra_mm ben yaklasik 3. Ayimdan beri odemliyim yastan dolayimi bilemiyorum bayada agirlastim cok zor donuyorum yatakta falan doktor uzandiginda ayaklarinin altina yastik koy biraz yukselt demisti odem icin ozellille ayqklarda
nursomyurek zehra_mm ikinci gebeliğim benimde canım. Ödemim yok ama ilk gebeliğime göre(erkek) daha çabuk kilo aldım doğru🤦🏼♀️
defnenisa 1 kizim var 5 yasinda ismi defne nisa 2.kizim olacak 28+6 dayim onunda adini kevser inci düşünüyoruz 💚
midnightsun Benimde kız, ama isim bulamadım Nergis Nilgün Dua Güneş Yağmur Parla Duru , arasında kaldım
goktugsema dilaradoyan 4 yasında oglum Göktuğ Şimdide 25 haftalık gebeyim buda erkek Uras koyacagız Allah nasıp ederse inşallah