gogirl Benimde önümde top var gibi 😂 kilolu hamilelik iyi değil zaten doktor kilosu boyu iyi diyorsa karnına takılma. 2800 doğanda sağlıklı 3500 Doğanda önemli olan organ gelişimi takılma böyle şeylere
PapatiA babyymom59 senin iç karnın geniştir hiç takma ben hastanede doğuma gelenleri görüyorum karnı küçük olanlar kilolu bebek doğuruyor genelde
babyymom59 PapatiA inşallah sağlıkla alalım kucağımıza inşallah gerisi önemli değil tabi ama insan etkileniyor ister istemez 😊
berfiny babyymom59 bende 30 Haftamdayım Benimki De Aynı Şekil Dışarıdakilerin Ne Dediğini Takmamak Lazım
vanilya_kokusu_ babyymom59 emin ol senin bebişin daha kilolu doğacak hepsinden tecrübe konuşuyor 😅😅 bu ikinci gebelik benim ilkte de öyleydim benimle birlikte olanlardan daha kilolu doğdu bebeğim onlar o kadar şişmişti ki beni gören nasıl hamilesin diyordu
ikbalnur babyymom59 ilk gebeligimde benimde öyleydi sanki küçük bi top koymus gibi 😂 Ama bebeğim maşallah kilosu ve boyu gayet iyi doğdu banada çok dediler bebek küçük olur zayıf olur diye alakası yok bebegin saglikliysa hic kafana takma
babyymom59 ikbalnur ya evet azönce annemle konuştuk onunda böyleymiş hepte kilolu doğmuşuz top gibi küçücük bişey vardı önümde sadece diyor 😅
kavalakurabiyesi babyymom59 36 dahım hala karnım yok benekte 1 hafta önden gidiyor millet sadece laf söyler kimseyi takmayın büyümeyinde büyümüyor sonuçta 10 kg doğurmayacağız 2500-4000 arası ideal
merve588 babyymom59 yok canim benim de yok ilk gebeligimdede yokdu doktorum rahmin genisdir demisdi ve bebegim gayet 4 bucuk kilo dogmusdu suankide daha doguma var canıni sıkma asla
Fatmanur_0416 babyymom59 valla sana bişey diyim birden bir büyüyor inanamıyorsun bana da öyle diyip durdular şimdi göbeğim o kadar büyük ki oturunca bile nefes almama engel
tugsem0 babyymom59 35+4 haftalık olduk hala bile yok karnım iç karnımız geniş olduğu için pek belli olmuyor ama insan olsun da istiyor ama ev işi vs yaparken daha rahat hareket etmemi sağladı benim iyi yanlarından bakıyorum hep bence sende öyle yapmalısın 😊🌸
3kedili2bebekli babyymom59 daha iyi işte agirlasmadiniz bebekle karnın çok alakası yok endişe etmeyin ☺️
havvaa41 babyymom59 ayy aynı durım gerçektenn kşmse beni ha mile olarak görmüyor sanki herkes hanş karnın nerede diyorlar ama bence daha iyi benim ilk gebeliğimde karnım çok büyğktü ve ben çok kilo almıştımm şuan memnunum
babyymom59 havvaa41 bende karnım çok büyümediği için hafifim hop oturup hop kalkıyorum o yüzden kimse takmıyo beni ahaha başkaları nazlanıyo diye kıyamıyolar kaldırmaya 😂😂
havvaa41 babyymom59 eltim 4 aylık hemile oda geçen misafirliğe gittik uzunca bi merdiven vardi dikti baya ben hızlı hızlı çıktım baltım eltimi kocssı merdivenden çekiştirerek getirdi 😂 dedim ben nerde yanlış yaptımm bide bekliyor kocası gelsi merdivenden çekiştirsin diye 😂
Suleaydogan1 babyymom59 ilk gebeliğimde karnım o kadar büyüktü ki, şimdi 2. Gebelikteyim 27 haftayız herkes daha yeni yeni anlıyor hamile olduğumu. Doktor bebek kilosu boyu gayet normal dedi.
babyymom59 Suleaydogan1 önemli olan gelişimi elbette brn uzun zamandır kontrole gitmeyince evham yaptım sanırım 😊