havvaa41 babyymom59 eltim 4 aylık hemile oda geçen misafirliğe gittik uzunca bi merdiven vardi dikti baya ben hızlı hızlı çıktım baltım eltimi kocssı merdivenden çekiştirerek getirdi 😂 dedim ben nerde yanlış yaptımm bide bekliyor kocası gelsi merdivenden çekiştirsin diye 😂
babyymom59 havvaa41 bi beceremedim şöyle nazlanmayı ben ise market poşetlerini yüklenip çıkıyorum o merdivenleri 😂😂
sevacano babyymom59 ben de diyorum biraz küçük olsa keşke 32 haftadayim o kadar zorlaniyorum ki eğilemiyorum işleri bile zor yapiyorum vallah
babyymom59 Suleaydogan1 önemli olan gelişimi elbette brn uzun zamandır kontrole gitmeyince evham yaptım sanırım 😊
ecemciik babyymom59 38. haftaya giricem Pazar günü, hala diğer hamileler gibi kocaman değil karnım, iç karnın daha geniş demek ki dediler, dert etmedim açıkcası sonradan, bebek sağlıklı mı gerisi boş ☺️
ozlem_ylmz babyymom59 Vucüt yapısıyla alakalı olabilir kafaya takılacak birşey değil iç karnınız geniş olabilir o yüzden dışardan çok belli olmaz doktorunuz bebeğiniz iyi diyorsa içiniz rahat olsun 🙂