• Öneri
  • Neden kimse cevap vermiyor ?

Mrvkoz canım tekrardan rahatsız ediyorum ama kusura bakma lütfen. Çıkarken Doğum parası ne kadar ödedin acaba ? 2650 tl dediler bana ama sonrasında fiyatı yükseltirler diye korkuyorum tahlil parası falan alındı mı senden ekstra falan ?
    Ruveysa 2065 tl ödedik. 65 tl de bebişim küvezde kaldığı için. Sana neden o kadar fiyat verdiler anlamadm epidural fln mı istedin yoksa sigortan mı yok
      Bilgemustafa16 16 gün oldu bile 🥰 darısı basınıza cok güzel bir serüven 🥰 ilk çocuksa eger biraz acemilik oluyor ama bir haftaya alısıyorsun 😇
        Evet canım sezaryen istedim epidural beraber 2650 dediler
          Ruveysa o zamn normal 😊 2250 tl sezeryan 400 de epidural
          Ruveysa yok kuzum ilk topuk kanını alıyorlar sadece tahliller sonra 😊
          Topuk kanına falan ücret alıyorlar mı peki kuzum arkadaşlarım çünkü söylediklerinden farklı ücret alıyorlar dedi hep o yüzden soruyorum kusura bakma :(
            Ruveysa yok yok ücret alınmıyor onlara hatta sana ücretsiz muayene olabileceğin beş altı tane kart verecekler
            Bilgemustafa16 iki haftadan snra gaz sancıları baslıyor en kötü evresi o durmadan aglıyorlar 😔 bu dönem biraz sıkıntılı ben de cok duygusalım oğlum agladıkca bnde aglıyorum 🙈