-Cennetkusuannesi- iremozcan97 sen evde test yaptın mı peki öncesinde canım nasıldı yaptıysan benmi ki gibimiydi
iremozcan97 -Cennetkusuannesi- evet canım dün akşam idrar testi yaptım koyu çıktı benimki hatta inanmadım yine yaptım yine aynı çıktı hemen kan vermeye gittik. yarın bir daha vericem kan o yüzden endişeliyim ya
-Cennetkusuannesi- iremozcan97 hmm benden bir gün sonra ben cumartesi bri daha yaparım koyulaşma için
-Cennetkusuannesi- Esma006 amin canım rabbim sanada tez zamanda, nasip etsin ikimizde yaralıyız rabbim senide güldürsün inşallah
iremozcan97 -Cennetkusuannesi- senin de olmuştur çıktığına göre içini ferah tut canım güzel haberler alacağız birlikte 🌸
FatmaZehra06 @-Cennetkusuannesi- yaaa masallah canım Senın adına cok sevındım mübarek günler hürmetine Allah ısteyen herkese bu haberi almayı nasıp etsın sağlıkla gelsın ınsallah 🌸🥰😘
-Cennetkusuannesi- FatmaZehra06 amin inşallah canım evet 2 taneydi bakalım tuttumu ikisi 2 haftaya anca öğrenirim sanırım
iremozcan97 -Cennetkusuannesi- canım ben bu uygulamayı sileceğim ama aklım sen de ne zaman kan vereceksin
Mucizem02 -Cennetkusuannesi- ayyyyy o kadar sevindim ki kaç gündür sizi takip ediyordum ne yaptı acaba diye çok mutlu oldum Allah’ım hayırla sağlıkla kucağınıza da almak nasip etsin 🥹❤️🥰
-Cennetkusuannesi- iremozcan97 yarın sabahtan gidicem 9.30 gibi canım yarım saate çıkar heralde sonuçta
iremozcan97 -Cennetkusuannesi- yaa bu uygulamada mesaj yazarken t harfi haç işareti olarak çıkıyor ben de sevmedim o yüzden , dikkat ettin mi sen de