hnfe2610 annekiz6141 ay aynı duruumdaydım gaviscon bende pek işe de yaramıyordu sağolsun doktorum bana bir ilaç yazdı mide yanmasını unuttum istediğimi yiyip içiyorum çok şükür mide yanması yok artık uykularım da düzene girdi 🤲🤲🤲🤲
narcisse annekiz6141 böyle durumlarda 1 tatlı kaşığın tahin boğazdaki yanmayı kesiyor eğer alerji durumunuz yoksa denenebilir
twobabymomm annekiz6141 uykumdan uyandıran bir yanma zaten midem sorunlu hamilelikte tavan yapıyor. Ben dondurma yiyorum bide gaviscon şurup iyi geliyor 😄
Elisa0110 twobabymomm bana da dondurma iyi geliyor hasta olurum diye korkuyorum ama yine de yiyorum 🤭
nesrinsnmz annekiz6141 bana doktorum rennie duo diye bir şurup yazdı çok şükür bi aydır onunla yatıp kalkıyorum dene istersen bu arada doktoruma yazdırmayı unutursam reçetesiz alıyorum mecbur 180 lira falandı fiyatı
annekiz6141 nesrinsnmz esım işten gelicek yazdım ona valla 4. Katta oturuyorum dısarı adım dahı atmak istemiyorum ya 🤦♀️
annekiz6141 sudeli4 lokumu denıcem ya mahvoldum var ya anlatamam yok böyle bısey kızımda da vardı ama bu çok erken başladı ve yanıyorum ya valla 🤦♀️
Sinerjik annekiz6141 gercekten oyle gonderinin üstüne gece mide yanmam basladi 1 tane aldim uyuyakalmisim rahatlatti hemen ates topu geliyodu resmen midemden bogazima doğru. Tavsiye ederim 🥰
beautiful_ annekiz6141 sağlık ocağı da yazar aslında gaviscon kullanılıyor diye biliyorum ama şimdi yanlış birşey de demek istemem