Nesoo uras yarın yaptırıcam şuan kalbim ağzımdan çıkacak kadar heyecanlıyım. İşllh kanda değerim yükselmiştir
Yunusm123 Nesoo inş bana da hayırlısı ile nasip eder rabbim ya inş sende hayırlısı ile alırsın bebeğini kucagina
uras Nesoo Allah gönlüne göre versin insallah canim çok dikkat et bundan sonra her fırsatta dinlen tsh hormonunu(guatir) kontrol ettir yarin gebelikle onada baktir önemli bir hormon hayirli haberlerini bekliyoruz insallah valla cok sevindim ☺
Nesoo MerveB süper o zaman hamilesn ❤ Benim bugün adet günümdü. Adet olmayınca akşam test aldım yaptım. Silik çizgi çıktı. Yarın kan testi yaptırıcam. Ama kanda çıkmayacak gibi bir his var içimde. Çünkü 3 gün önce yaptırdım beta 2 çıktı
MerveB Nesoo benim dr çıkmayacak gibi bir his vardı hatta yanımdakilere de söyledim ama 65 çıkınca çok şaşırdım. şu ana kadar burada okuduğum silik çıkanların neredeyse hepsi hamile çıktı hayırlısıyla srnde hamilesin inşallah sabah sonucu bildir buradan merak ediyorum 😀
Tuqbabars Benim adetim 4 gün gecikmişti bebeğimin olmasını çok istiyordum test yaptım çift çizgi çıkmıştı 10 gün bekledim hala adetim olmamıştı sonra hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim şuan 12 haftalığız 😍
Nesoo Yunusm123 İnan dualarımın içinde birkaç arkadaşımla birlikte sen de varsın. İşllh Allah tez zamanda seni de seninle beraber çocuğu olsun isteyen herkesi sevindirsin
Tuqbabars Yunusm123 bende çok istiyordum ve Rabbim nasip etti Rabbimin izniyle inşallah sizede nasip eder sağlıklı bi şekildede kucağına alırsın inşallah ❤
uras Yunusm123 insallah darısı bize canim bu ay da biz hamile kalırız ben net ten ovulasyon testi aldım adetim bitince ordan takip edeceğim artık insallah rabbim bu ay nasip eder bize
RRR Nesoo aynen canım son adet tarihlerimizde aynı insaALLAH beraber güzelce bi hamilelik gecirirşz 😍
uras Nesoo gözün aydın canim sevin tabi güzel düşün guzel olsun herşey 😊 daha çok mini mini oldugu için görünmez tabi an kan değerlerini takip et önümüzdeki haftaya kadar ondan sonra insallah kesecegini görürsün annesi merak etme allahın izniyle 👼