uras Nesoo gözün aydın canim sevin tabi güzel düşün guzel olsun herşey 😊 daha çok mini mini oldugu için görünmez tabi an kan değerlerini takip et önümüzdeki haftaya kadar ondan sonra insallah kesecegini görürsün annesi merak etme allahın izniyle 👼
Nesoo Aslannnn kan sonucuna göre hamileyim 2 gün sonra kan testi vericem canım. Belli oldu mu senin kan testi sonucun
Busra_gezen Bence çok erken şimdi yaparsanız yanlış sonuç alabilirsiniz en güzeli adetiniz 7 gün gecikince yapmanız olucaktir. Rabbim sonucu istediğiniz gibi nasip etsin inşallah.
Nesoo Haticemm evet dün olmam gerekiyordu olmadım. O yüzden gebelik testi yaptım. Çizgi de çıkınca kan testi yaptırdım
Haticemm Benimde adetten üç qün önce test yaptım silik çıktı kan verdim 14 çıktı iki qün sonra 53 çıktı pazartesi ultrasona qirecem insallah kese olusmusdur
Nesoo Aslannnn bende sağlık ocağından yaptırdım testi. Sabah 9 da verdim kanı. 1 de sonucu internetten gördüm
Ncznbaby Nesoo adetime 5 gün kala yaptım çift çizgi çıktı canım silikti biraz adet olmam gereken gün yaptım belirgin çift çizgi oldu iki gün sonra da kan verdim
Denizse Kızlar merhaba size bişey soracaktım adetin 21.günü progesteron hormonu istemişti doktor 60 çıktı değerim diğer ay 22.gün 1:33 çıkmıştı hamile olmak ihtimalim var mı acaba hiç bir bilgim Yok