Nesoo Yunusm123 canımmm test aldım yaptım. İkinci çizgi silik çıktı ve hala hasta olmadım. Sevineyim mi acaba. Silik çıkıp hamile olmayan var midir acaba
Nesoo Pamukdeniz bugün adet olmam gerekiyordu. Olmadım test aldım yaptım silik çıktı. Yarın kan testi yaptırıcam. Silik çıkıpta hamile olmamam mümkün müdür acana. Hiç duydunuz mu böyle birşey
RRR Nesoo kuzum benimde aynı senin gibi oldu adetime iki gün vardı yaptım silik çıktı adet günümde kan testi yaptırdım var dedi doktor
uras Nesoo gözün aydın canim hamilesin bence silik çıktıysa ve hala adet olmadıysan hamilesindir.😊kan değerin yükselmiştir o zamandan yaptir bakalim geç döllenme olmuş bence sende cok mu silik peki hafif belirginmi
RRR Nesoo yok öyle umutsuz da olma ama cok da var diye emin olma yani ben öyle gittim ama testte silik cıktısa kanda yüzde doksan cıkıyo ☺ Sadece beta düşük cıkıyo bir hafta gecikenlerin 300 falan oluyo erken yapanların 20 30 40 öyle benim 48 cıktı
RRR Nesoo saglık ocagı da yapıyo canım ben bugun saglık ocagında yaptırdım bir gündede çıkıyo ☺ Sabah verdim öğleden sonra cıktı ☺
Nesoo RRR son adet tarihlerimiz de tutuyo. 17 ocaktı. Ve bugün adet olmam lazımdı. İşllh bende hamileyimdir
RRR Nesoo aynen canım son adet tarihlerimizde aynı insaALLAH beraber güzelce bi hamilelik gecirirşz 😍
Kbrazcan Nesoo canım benim 1 günüm geçmişti çok silik bi şekilde çıktı ikinci çizgi ertesi gün kan verdim kanda da çıktı gebelik
Nesoo uras yarın yaptırıcam şuan kalbim ağzımdan çıkacak kadar heyecanlıyım. İşllh kanda değerim yükselmiştir