uras Nesoo geç döllenme olabilir canim değerin 2 çıkmış umitlendirmek istemem ama belli mi olur yeni diye oyle cikmis olabilir dahada düşük çıkabilirdi ben kurtajdan bir ay sonra degerlerime bakilmisti 0,88 cikmisti
uras Nesoo geç yumurtlaman olmussa eğer spermle geç birleşmiş olabilir öyle olunca döllenme olusmasi biraz geç oluyor
Aslannnn Nesoo bende senin gibiyim cabik 14 subatta adet günüm bende cok merak ediyorum cok sabirsizim biraz kasık agrim var ama ya degilsem diye üzülüyorum inşallah ikimizde hamileyizdir canim
Aslannnn MerveB benimde 14 şubatta olmam lazim test yapmamak icib kendimi zor tutuyorum ama cikmazsada cok üzülecem 😳
Nesoo Aslannnn işllh allah gönlünüze göre versin. Bu bekleyişin sonu güzel olsun hepimiz için. Ben kan testini yapınca çok üzüldüm 🙁
uras Yunusm123 adet oluyorum ben leke geldi neyse üstümden biraz yükü kalktı 😂oldum olmicam stresten kurtuldum zaten bu ay çok verimli değildik tatilden dolayı memlekette olunca takip etmedik yumurtlama günü falan insallah diğer aylara insallah kizlar bu ay sizde bebisler vardır 😄
Nesoo Yunusm123 yok hala olmadım ama öyle adet sancım var ki. Eğer hamilelik belirtisi değilse bugün adet olurum 🙁((
Nesoo Yunusm123 canımmm test aldım yaptım. İkinci çizgi silik çıktı ve hala hasta olmadım. Sevineyim mi acaba. Silik çıkıp hamile olmayan var midir acaba