taze_annee_ sarilale123 siz tecrübeli annesiniz galiba 🤭 bebeğim için deterjan (çamaşır deterjanı, şampuan, pişik kremi bebek yağı ) arayışındayım siz hangisini önerirsiniz 🙏🏻❤️
miniis sarilale123 bilemedim ki öyle yakın çevremde doğum yapan yok bilgim olmayınca gece ve lohusa pedi aldım depend alayım yeniden
miniis sarilale123 bir şey daha sorayım bu konuda karasızım hastane için gecelik mi önden düğmeli pijama mı kullanışlı olur
suragungor taze_annee_ siveno camasir deterjani aldim gayet guzel mustelanin pisik kremi ve bebek yagini kullaniyorum pisik icin sudocremde cok guzel
taze_annee_ miniis ay bende daha almadım bir tane doğum sonrası rahat önü düğmeli pijama almak istiyorum bir tane de önü zincirli eşofman takımı alacağım hastaneden çıkarken eşofman takımı bence daha iyi olur
sarilale123 miniis ben ikisinden de aldım ilk doğum yaptığımda, çünkü ebe de doktorda gelip alttan muayene için bakıyorlar birkaç defa . O zaman gecelik daha rahat oluyor diğer gün pijama giymiştim. Sonrada eve çıktım zaten öğlenden sonra
miniis taze_annee_ hastaneden doğum çantası için liste verdiler listede 2 tane gecelik yazıyor önden düğmeli gecelik sevmiyorum bilemedim
miniis taze_annee_ evet bence de eşofman takımı kullanışlı olur hastane çıkışı ama doğumdan hemen sonra hangisi daha kullanışlı 🤕
taze_annee_ miniis bebeği emzirmek açısından bence düğmeli daha konforlu olur bende bilmiyorum tecrübeli annelerden bilgi alabilirsek iyi olur çok eksiğim var ya şuan 31. haftamdayım artık eksikleri kapatmak istiyorum siz kaçıncı haftadasınız
miniis taze_annee_ kendimce hazırladım bir şeyler fakat sürekli bir şeyleri görünce eksiğim var fark ediyorum 😂
suragungor taze_annee_ dugmeli gecelik ve pijama takimi almistim yanima ama ameliyattan sonra ilk gece altimda sadece hasta bezi vardi uzerime ortu ortmustum ustumde de bol beyaz bir tisort vardi emzirecegim zaman yukari cektim emzirdim aldigim geceligi hic giymedim insan o halde gecelikle ugrasamiyor cunku 😂 dugmeli pijama takimimida 2. Gun giydim koridorda rahat yuruyeyim diye
taze_annee_ miniis evet ya eksikler bitmiyor gibi anne bebek bakım çantası olarak hangisini tercih ettiniz
erkekannesi1_ taze_annee_ ben normal uzun ped aldım sezeryan oldum zaten hastanedeyken giyilebilir olanlar kullanışlı olmuyor bence hastanede sana bantlı bez veriyorlar eve geçince de normal med kullandım rahat ettim depend’e gerek yok bence
suragungor taze_annee_ kesinlikle yeterli olacaktir ameliyattan sonraki gece icin 2-3 tane hasta bezi alirsaniz daha rahat edersiniz ben hastanenin kantininden almistim tekli satiliyordu ilk gece icin baya rahat oldu hemsire acip kanamaniza bakiyor cunku depend yanlardan acilinca geri kapanmiyor dependide 3-4 tane anca kullandim sonra pede gectim 20 gun oldu dogum yapali 1 haftadir gunluk ped kullaniyorum
powerpuffgirlss taze_annee_ depend ve hasta bezi aldim ne olur ne olmaz diye kanama azaldikca normal pede gecerim diye dusundum
taze_annee_ suragungor çok teşekkür ederimm bende sivenonun setini almak istiyorum bazıları çamaşırları hiç temizlemiyor ve şampuanı da hiç kokmuyor demişti bu doğru mu
nuriyegcl Depend 2 paket almıştım eve çıktığımda da kullanırım belki diye ama 1 paketini koydum hastane çantama bir pakette ped koydum
taze_annee_ suragungor ben tesettürlü olduğum için mecbur giyineceğim en azından bol yumuşak bir pijama takımı işimi görür diye düşünüyorum çıkışta da zincirli eşofman takımı giyerim 😂
suragungor taze_annee_ sampuanini kullanmadim ama deterjanindan ben memnunum gerci bu zamana kadar giysilere kaka veya kusmuk bulasmadi o yuzden leke cikarma konusunda iyi mi kotu mu henuz deneyimleyemedim ama temiz icerikli olmasi hosuma gitti kokusuda camasirda kalan bir koku degil o yuzden rahatsiz etmedi beni bulasik deterjanindan hic memnun degilim ama yagli bir his birakiyor kokuda bi tuhaf kotu kokuyor