taze_annee_ miniis evet ya eksikler bitmiyor gibi anne bebek bakım çantası olarak hangisini tercih ettiniz
sara29 taze_annee_ bi paket depend yeter benim o kadar kanamam olmadı yani onu takacak kadar.. uzun ped’e geçersin diye düşünüyorum. Normal doğumdu benim.
seda_1gul taze_annee_ valla hasta bezleri anca kurtarıyor canm 1 paket hasta bezi al ilk 1 2 gün lazım oluyor zaten sonra normal ped yeterli olur.
sarilale123 miniis ben ikisinden de aldım ilk doğum yaptığımda, çünkü ebe de doktorda gelip alttan muayene için bakıyorlar birkaç defa . O zaman gecelik daha rahat oluyor diğer gün pijama giymiştim. Sonrada eve çıktım zaten öğlenden sonra
sudeli4 taze_annee_ depend bi paket yeterli cnm artıyp bile sonrasında kanama devam ettikçe kullandım ben ilk reglim yoğundu. Onun dışında sleppy ped asla önermiyorum koku veriyo yapısı çok kötü alabiliyorsan orkid in gece olanları al bazen çok güzel indirime giriyor Migros’larda filan
hurremintorunu taze_annee_ bana hastanedeki ebe dependin içine ped taktırmıştı uzun ped dependden pedi çıkarıp atıp aynı depende temizini takıyordum 4 tane falan dependim kalmıştı 1 paket almıştım zaten
aayseunal taze_annee_ fazla bile oluyor ben bir paket aldım baya kaldı zaten doktor 5 gün kontrolünde kullandırmıyor pede geçiriyor eğer sezeryan olacaksa doğumunuz yara nefes alsın diye