maco61 vanilya_kokusu_ sağlıkla doğsun inşallah nisan 24 gibi doğum olacak 2. Bu Bir kızım var buda erkek kızım Elif Hüma oğluma Enes kaan koyacagız inşallah🤲💙🩷
250199 vanilya_kokusu_ son 5 gün kaldı korku ve heyecanı en hat safhada hissettiğim dönemdeyim benimde kızçem olcak bende artık kavuşmak istiyorum sağlıcakla alalım kucağımıza 🙏💕
vanilya_kokusu_ 250199 ayy sana hiç kalmamış uykuların kaçmıyor seninde🥺 selametle kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🙏🏻🩷🩷
fatma580_ 250199 benimde son 5 39+2 deyiz bi an önce gelsin istiyorum bakalım nasipse normal olacak inşallah
kemalefe elifinciii korkma canım bebeğini kucağına aldıktan sonra hepsini unutuyorsun Sağlıkla kucağına alırsın inşallah sezaryen sonrası bol sıvı iç nescafe iç tuvalete çıkmak için de kayısı veya kayısı çayı iç
elifinciii kemalefe Canım en çokta ya bağ kuramazsam ya çok sevemezsem diye korkuyorum isteyerek hamile kaldım ve onu çok seviyorum ama neden böyle şeyler hissediyorum bilmiyorum sizde de öyle olmuş muydu
vanilya_kokusu_ betegemenbur çok çabuk geçiyor ben bile inanamıyorum doktor gün verince öyle anladım ki bitti dedim 😂
asil15 vanilya_kokusu_ saglicakla kavuşalım hepimiz inşallah korku heycan strsx tavan yapmış durumda son 4 gun🥹
ayyserella vanilya_kokusu_ 120 gün kaldı, daha isim bulamadık, haziranın sonu gibi nasipse doğacak oğlum 💙
yarennn1 vanilya_kokusu_ inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız 🥰🥰🐣 gün almıştınız kaç haftalıkken doğumuz olacak acaba
kirac bsrbrkysr184_ benim de son 19 . Size doğum için hangi günleri söylediler . Ben normal doğum düşünüyorum , ilk gebeliğim , doktor en geç 14 marta kadar bekleyebiliriz . Zaman geçtikçe riskler artıyor dedi
songulavci vanilya_kokusu_ vanilya_kokusu_ 40 haftalığım tam doktor yarın suni sancı verecek dua edin korku sardı beni