zelfi elifinciii ay bende yarın sabah 10 da ameliyata gireceğim dünden beri o kadar korku varki sürekli ağlıyorum :(
vanilya_kokusu_ Deletedmom_8793 hem hemen gelsin istiyoruz tarih hemde çok korkuyoruz Allah yardımcımız olsun ya 🤲🏻🩷
asennaa vanilya_kokusu_ gayet güzel geçti şükür, bir sıkıntı yaşamadık 😇 merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz ☺️
vanilya_kokusu_ 250199 ayy sana hiç kalmamış uykuların kaçmıyor seninde🥺 selametle kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🙏🏻🩷🩷
ecemciik vanilya_kokusu_ Devlette doğum yapıcam, tanıdık falan da bulduk eğer ayarlayabilirlerse haftaya sezaryenle oldu da bitti maşallah, ama yooooook devletimiz normalden başka yapamaaaaaz derlerse ben 15 Marta kadar sürünürüm gibi ksjsjssjjaja 😅
vanilya_kokusu_ betegemenbur çok çabuk geçiyor ben bile inanamıyorum doktor gün verince öyle anladım ki bitti dedim 😂
busra34__ vanilya_kokusu_ şuan kaç haftalık son sezeryan mi olcak bende 33+5 im bizim iş kötü oldu bayram girfi araya bende ilk doğum belli değil henüz 20 Mart’ta 37 olcam çatı bakıcam dedi ama öncesinde bakar herhlde