onal7 yasemincel65 walla bende internete bakıyorum ama görerek almak daha hoşuma gidiyo avm zaten gezemiyoruz eşim oruç tutuyo haftasonu iftar davetleri var nasıl eksikleri tamamlıycaz bilmyorum😆😆
ecemciik yasemincel65 faturalara jsjsjsjsjsj 😅 4-5 civarı elektrik geliyor, bi de 7600 ₺ telefon faturam var 😅 Allah ödeme kolaylığı versin hepimize inşallah 🙏🏻
yasemincel65 Yazmelegi_ ayy keşke bakalım her aşama başka zorluk ama en azından dibimde olacak sarılabilicem nasıl bir şey olduğunu bilicem şimdi karnımda nasıl bşr şey bilemiyorum da 🫣🥹🥹
sevimlipandahii yasemincel65 İnşallah en güzel şekilde kucağına alırsın Allah yardımcın olsun Teşekkür ederim 💕🌸
krizantemmm yasemincel65 gerçekten öyle kendime alırken aylarca düşünürüm ona gelince hemen alıyorum 😁
beautiful_ yasemincel65 kesinlikle kuzum ❤️ sen naptın nasıl oldun senin kız nazlı çıktı gelmiyor mu 😃😃🤭
fatbenya yasemincel65 ben mutfak alışverişinden deterjandan harcama yapmaktan başka bir şeye fırsat bulamıyorum. he bide oğluma alışveriş yapmaktan 😅🤭
yasemincel65 fatbenya deterjan ayy evet ben de çok kullanıyorum evde maalesef deterjansız temizlik olmuyor 🥴
ecemciik yasemincel65 Kız yok, telefon almak zorunda kaldık hattın üstüne, Kıbrısta yaşıyoruz biz o yüzden de ekstra pahalı 🤦🏻♀️😅
fatbenya yasemincel65 domestosla aşk yaşıyorum evde 😂😂 her şey pismiş kötü kokuyormuş gibi geliyor hamilelikte burun daha bir hassas oluyor 😅