yasemincel65 ranakzrn2 ben en çok eve sonra kendime-eşime şimdi de bebiş olursa artıkın o dengeleri bozabilir 🥲
Almirolie yasemincel65 herşeye 😮💨çalışıyorum sanki sadece kendi harcamama çalışıyorum gibi geliyor 😂Buda lazım olur şuda diyerek lazım olmayan herşeyş alıyorum ama en çok bebeğime harcıyorum eğitici oyuncaklara kitaplara
yasemincel65 Almirolie benim kız da gelince muhtemelen ilk sırayı o kapacak artık onun ihtiyaçları daha önemli olacak 🥰🥰
beautiful_ yasemincel65 oğluşuma yapıyorum özellikle oyuncak ve görüp beğendiği yiyecekler 😂 ee şimdi minik de geliyor galiba artık onlar 😂😂❤️
yasemincel65 annekiz6141 e tabi canım bende durumlara göre alırım. En başta eksik ne varsa o acilleri önce keyfiyi de sonraya sarkıtıyorum 🥰🥰
yasemincel65 onal7 ayy ben şu anda full internet alışverişi üzerinden gidiyorum. Günlük ihtiyaçlar hariç öyle hiç avm gezmem eskiden çok gezerdim de şimdi artık hep sipariş 😅😁😁
beautiful_ yasemincel65 kesinlikle kuzum ❤️ sen naptın nasıl oldun senin kız nazlı çıktı gelmiyor mu 😃😃🤭
onal7 yasemincel65 walla bende internete bakıyorum ama görerek almak daha hoşuma gidiyo avm zaten gezemiyoruz eşim oruç tutuyo haftasonu iftar davetleri var nasıl eksikleri tamamlıycaz bilmyorum😆😆