fatbenya yasemincel65 domestosla aşk yaşıyorum evde 😂😂 her şey pismiş kötü kokuyormuş gibi geliyor hamilelikte burun daha bir hassas oluyor 😅
ecemciik yasemincel65 Kız yok, telefon almak zorunda kaldık hattın üstüne, Kıbrısta yaşıyoruz biz o yüzden de ekstra pahalı 🤦🏻♀️😅
krizantemmm yasemincel65 gerçekten öyle kendime alırken aylarca düşünürüm ona gelince hemen alıyorum 😁
happybusey yasemincel65 valla hamiş olmadan önce en çok bakım sonra giyime harcama yapıyordum şimdi ise onun eksiklerini bitirmeye çalışıyorum bu olurken gece bende yarattığı ağrılar yüzünden uyuyamadım icin torba torba olan göz altlarına daha yeni bir krem alabildim kendime sadece 😂diceklerim bu kadar
fatbenya yasemincel65 18+4 teyiz ama bu ilk hamileliğimden de ağır geçiyor sanki sürekli mide bulantısı yaşıyorum başım çatlıyor kokular mahvediyor öyle işte 😂
daisy__ Valla düşündüm de hepsi eşit sanki kızıma harcama yapsam benim neyim eksik diye kendime de bişeyler alıyorum hazır sepet hazırlamışken evde şu eksik bu eksik şu köşeye şu güzel ay şu yeni çıkmış mutfağa güzel olur derken bi sınırım yok sanırım😂😂
bsrbrkysr184_ yasemincel65 kızıma ve doğacak olan kızıma ve eve ve eve 😅 en son kendime senede 1 2 fln 🤣