Busee3838 egehaninannesi_ amin canım çok teşekkür ederim ☺️ hangi ilaçları kullandın sen canım kan sulandırıcı kortizon fitil felan kullandın mı
egehaninannesi_ Busee3838 progestan fitil kullanıyorum kan sulandırıcı kullanmıyorum ben karaciğer değerlerimi yükseltiyor o yüzden kullanmıyorum
tugceozdil0 Busee3838 Aralık ayında gökalp bey ile tedaviye başladık bugün transferimin 10. Günüydü ve gebelik haberi aldım değerlendirmeniz gereken bi doktor çevremde çok fazla kişi pozitif sonuçlar aldı inşallah siz de alırsınız
Busee3838 tugceozdil0 canım bilmiyorum ama o hocayı çok kötülediler birkaç doktora da danıştım bilmiyorum olumlu bir yorum alamadım o yüzden onu hiç düşünmedim
buse76 Busee3838 semih zeki Uludağ varmış Erciyes hastanesinde galiba araştırın isterseniz bi ben Gökalp beyde oldum işk deneme pozitifi gördüm
Busee3838 buse76 karar verdim Cemal Ünlü‘ye gideceğim galiba teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Busee3838 egehaninannesi_ tekrar çok teşekkür ederim inşallah benim sürecimde sizinki gibi pozitif olur 😍🥹😘
egehaninannesi_ Busee3838 hayırla sonuçlansın inşallah çabucak geçsin süreciniz güzel sonuçlar olsun 🙏☺️🥰
buse76 Sehkr orasını bilmiyorum canım ben tedavi göreceğim zaman 3 doktor vardı aklımda Gökalp semih zeki bide Mustafa taş ben Gökalp’e gittim ilk denemede pozitif gördüm Gökalp pgtli yapıypr ama
Sehkr buse76 bende pgtli yaptırıcam memnun kaldınız mı sizde sorun neydi acaba bende kromozom sıkıntısı var
egehaninannesi_ Busee3838 ilk tedavimde gonal f kullandım 2. Tedavimde menopur diye bi iğne kullandım