Busee3838 egehaninannesi_ banada Menopur verdi daha önce gonal-f kullandım bu iğne nasıl bilmiyorm o yüzdendir sorayım dedim canım birde tarlusal verdi
egehaninannesi_ Busee3838 valla benim canım biraz tatlı olduğundanmı bilmiyorum menopur biraz canımı acıtmıştı yaparken ama mecbur dayandım 😊 bakalım hayırlısı inşallah iyi olsun sonucunuz acılar önemli değil gelip geçiyor 🙏😊
egehaninannesi_ Busee3838 kalbinizi ferah tutun rabbim hayırla sağlıkla nasip eder inşallah 🙏 moral ve inanmakta çok önemli üst üste negatif alsamda ben hiç inancımı yitirmedim hep dua ettim Allahım inşallah sizede nasip etsin isteyen herkese 🤲🙏🙏
Busee3838 egehaninannesi_ Âmin canım inşallah Allah’ım herkese nasip etsin dün çok zorlandım çok ağladım ama inşallah sonu güzel olacak duaların için de çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun
Busee3838 egehaninannesi_ yumurta geliştirici iğneleri vururken karın ağrısı yaşamış mıydın kasık ağrısı
Busee3838 egehaninannesi_ benim bugün 2. Günüm daha 2. Yi yapmadım ama kasık ağrısı var rahatsız ediyor ya
aybikmom Ben Kayseri Şehir Hastanesinde tedavi gördüm şuanda hamileyim. Prof. Dr. İlknur Çöl Madendağ ve M.Bertan Demir doktorlarım mükemmeller kesinlikle tavsiye ediyorum özel hastanelerdense burada tedavi olmak çok daha mantıklı
Sehkr buse76 bende pgtli yaptırıcam memnun kaldınız mı sizde sorun neydi acaba bende kromozom sıkıntısı var
buse76 Sehkr tabiki de memnun kaldım ilk denemede pozitif gördüm inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız
aybikmom Busee3838 Açıkçası benim gördüğüm özelden daha özel ilgi alaka anlayış hem doktorlar hemde tüm ekip hepsi birbirinden iyi