yasemincel65 kartanesi___ muayenem bu hafta yine doktor bakmak ister mi açıklığa acaba tabi doğmazsa 😆😆
yasemincel65 gulugur beyaz akıntı olmadı, benim bebek de aşağıda baya yürürken zorlanıyorum. Çişim de olunca ayırt edemedim yaaa su mu çiş mi doktora sordum çiş olma ihtimali yüksek dedi su olsa devamı gelirdi dedi. 🥹🥹
yasemincel65 beautiful_ takipteyim bakalım devamı gelecek mi duşumu aldım öylece oturuyorum ama herhangi bir sancım da yok 🥹🥹
Rmeysa_01 yasemincel65 olabilir hastaneye gittiniz mi Öyle olunca takip etmek gerekiyor beyaz bir bez yada bebek bezinin bantı kısmını kesip Pet gibi kullanın ıslanırsa değiştirin eğer birkaç defa daha bu şekilde devam ederse sudur rengi önemli bide kokusuz olması gerekiyor
yasemincel65 Rmeysa_01 o saatten sonra hiç gelmedi o birkaç damlaydı sadece pet taktım kuruydu sonra iç çamaşırı değiştirip bekledim yine gelen bir şey olmadı 🥲🥲
Lexias yasemincel65 benimde hiç sancım olmadı ama gittim 4 cm açıklık vardı muayne etti yine sancı başlamadı suni sancı taktılar yine sancım olmadı yani doktorun bekle demesi garibime gitti eğer bence bi git baktır acilden
mrvshnsrcgl yasemincel65 işte başımıza neler gelecegini bilmediğimiz için endişe had safha da oluyo yıne de stres yapmamaya calıs rabbim kolaylık nasip etsin bu mübarek günlerde