yasemincel65 betul_tkdmr01 ben de o derece bir şey olmadı ama birden geldi iç çamaşırım ıslandı hemen uyandım lavaboya gittim sıvı kokusuzdu endişelendim
yasemincel65 eslem2121 yazdım doktora da haftan baya ileri çiş olma durumu yüksek dedi. Takipte kal dedi 🥹🥹
yasemincel65 myangelson ay doktor da öyle dedi haftam baya ileri suyunun daha çok gelmesi gerekir veya devamı gelirdi dedi. Takipteyim bakalım 🥹🥹
yasemincel65 mrvshnsrcgl amin canım Allah razı olsun artık valla uykusuz geceler stres heyecan başladı ben dün gece düşündüm durdum doğuruyor muyum diye sonunda geliyor mu diye 🥹🥹☺️☺️
mrvshnsrcgl yasemincel65 işte başımıza neler gelecegini bilmediğimiz için endişe had safha da oluyo yıne de stres yapmamaya calıs rabbim kolaylık nasip etsin bu mübarek günlerde
yasemincel65 myangelson inşallah canım Allah razı olsun artık doğum hikayemi yazmak nasip olursa yazarım buraya 🥹🥹😍😍😍
yasemincel65 QueenBahar_ emin değilim ya doktora da yazdım takipte kal dedi çiş olabilir dedi ben de o yüzden bekliyorum 🥰
yasemincel65 beautiful_ çiş olabilir dedi, takip et dedi ben de sevindim bebiş geliyor diye gözüme uyku girmedi yahu 🥹🥹😍😍
kartanesi___ yasemincel65 Ben de uyurken idrar kaçırırmış gibi uyanmıştım hemen kalkıp bakmıştım kokusu hiç idrara benzemiyordu ama idrardır deyip geçmiştim. Meğerse açıklığım başlamış ve muhtemelen o da bebeğin suyuydu
yasemincel65 Mavi-gokyuzu yazdım kız bana haftan ileride dedi, su olsaydı devamı gelirdi dedi. Yüne de takipte kal dedi benim de içim rahatladı ayyy 😊🥹
gulugur yasemincel65 bende yarın 39 haftalık oluyorum da benim akşamları yalancı sancılarım çok oluyo bide bebeğin kafası normal doğum pozisyonunda olduğu için çok baskı yapıyo baskıyla beraber akıntı akıyo biraz da su gibi bişey akıyo ve çok hareketli oluyo Bebiş sizin akıntı sadece su şeklindemiydi yoksa beyaz akıntı da varmıydı
yasemincel65 kartanesi___ muayenem bu hafta yine doktor bakmak ister mi açıklığa acaba tabi doğmazsa 😆😆
yasemincel65 gulugur beyaz akıntı olmadı, benim bebek de aşağıda baya yürürken zorlanıyorum. Çişim de olunca ayırt edemedim yaaa su mu çiş mi doktora sordum çiş olma ihtimali yüksek dedi su olsa devamı gelirdi dedi. 🥹🥹
yasemincel65 beautiful_ takipteyim bakalım devamı gelecek mi duşumu aldım öylece oturuyorum ama herhangi bir sancım da yok 🥹🥹