yasemincel65 eslem2121 kız gebelik özleniyor mu harbiden yaaa benim vücudum çok değişti artık saldım psikolojim yerlerde hemen doğurup tekrar sıkılaşmak smal bedenler giymek istiyorum 🥹🥹😶
1233456 yasemincel65 su geldiğinde ahakta bekleyince damla damla akıyor çiş zannetmiştim ben de önce ama baktım kesilmiyor çişten sonra su olduğunu anladım
yasemincel65 1233456 bakalım ben nasıl anlayacam inşallah suyum kendi sancım gelir de beklemem daha fazla 🥹🥹
yasemincel65 eslem2121 bakalım ben özleyecek miyim yakın zamanda sanmıyorum ama belki 2-3 sene sonra 🤪😅
Mavi-gokyuzu yasemincel65 Benim muayenem vardı bugün. Doktorum perşembe yeniden gelmemi söyledi ama 2 cm açıklığım varmış daha erken de görüşebiliriz dedi hafif den bir koku başlamadı değil 😅
yasemincel65 kimchikimdi kız napam geldi gelecek diye bekliyorum 🥹🥹🥹 bir ağrı sızı yok henüz sancı yok yerinden memnun galiba 🥰🥰
kimchikimdi yasemincel65 Kaç haftalık oldu bitanem? Benim oğlanı tam 40.haftada zorla getirttim gibi durumum olmuştu 😂 Çok heyecanlı bu son haftalar
yasemincel65 kimchikimdi ben şu anda 39+2 oldum uygulamaya göre son 5 günüm kaldı, ayy aşırı da bir bacak ağrım var ayaklarım ödemden ağrıyor yürüyemez oldum acaba doğum yakın diye mi 🥹🥹
yasemincel65 Mavi-gokyuzu bakalım bu perşembe ben de gidicem yine açıklık bakabilir bu haftalar hep diken üstündeyiz rabbim yardım etsin 🥹🥹