yasemincel65 salihaci sancım yok ama ishal olmuş gibi bir ağrı var sadece şimdi doktoruma yazacağım 🥹🥹
yasemincel65 Mavi-gokyuzu ben de şimdi yazacağım ona ama bu gelen şeyin çiş olmadığına eminim çünkü renksiz kokusuz düz bir şey ıslattı iç çamaşırımı 🥹😬
yasemincel65 nadisss_50 evet valla az kaldı biz de beklemedeyiz şimdi doktora yazıcam gece böyle oldu diye
yasemincel65 eminaas ayyyy rabbim korumuş benim çok su gelmedi ama hafif iç çamaşırınu ıslattı ondan sonra sa gelmedi bebek de hareketli. Şimdi bir doktoruma da yazıcam bakalım ne diyecek 😬🥹
QueenBahar_ yasemincel65 idrardir bence çünkü gebeliğin don dönemlerinde tutamıyoruz biz kadınlar damla geliyor su ile karıştırıyorud
yasemincel65 QueenBahar_ ama idrar gibi değildi böyle renksiz kokusuz bir şeydi uykulu iken sızdı birden ben şak uyandım ama idrar da olabilir hiç başıma gelmedi böylesi 🥹
yasemincel65 kubraturkkoc bir daha öyle bir ıslaklık olmadı geceden beri takip ettim sancı vs de yok ama hafif ishalimsi bir ağrı var şimdi dpktoruma yazacağım bakalım ne diyecek 🥹🥹
yasemincel65 mrvshnsrcgl ayy rabbim korumuş resmen ben de şimdi bir doktoruma danışayım ona göre hareket edicem bir de gün içinde ne oluyor bakalım 🤔 🥹🥹
yasemincel65 myangelson ahhh biz kadınlar neler çekiyoruz yaaa. Ben de şimdi doktora yazayım da sabahı bekledim gece gece yazmak istemedim ama o suyun devamı da gelmedi nasıl bir şey anlamadım ben de 🥹🥹
myangelson yasemincel65 sızıntı oluyorsa ondan olabilir ya da belki de idrar kaçırmış olabilir misin eğer mesane çok dolduysa?
betul_tkdmr01 yasemincel65 bana ebe şey dedi suyun gelmesi demek kendiliğinden boşalır tutamazsın ve yatak ıslak olur baya bir dedi içim öyle rahatladı meğerse enfeksiyondan mis benimki suyum gitmemis
beautiful_ yasemincel65 benim suyum geldiğinde ayağım sürekli toiletteydi sürekli gidip geliyordum toilet ihtiyacım varmış gibi hissediyordum zaten son dakika suyum da patladı
yasemincel65 beautiful_ bende de şimdi sanki ishal olacakmışım gibi çok ince bir ağrı var ama rahatsız edici değil gece de heyecandan uyuyamadım ateş bastı resmen 🥹🥹
beautiful_ yasemincel65 dinlen kuzum doğum sonrası uykun çok gelir bebişle ilgilenemezsin halsiz düşersin bir doktorla görüş bakalım ne dicek
betul_tkdmr01 yasemincel65 bende de öyle oldu idarar gibi kokmuyordu doktora gittim çok sık tualetim geliyordu bana enfeksiyon var dedi
yasemincel65 betul_tkdmr01 ben de o derece bir şey olmadı ama birden geldi iç çamaşırım ıslandı hemen uyandım lavaboya gittim sıvı kokusuzdu endişelendim
yasemincel65 eslem2121 yazdım doktora da haftan baya ileri çiş olma durumu yüksek dedi. Takipte kal dedi 🥹🥹
yasemincel65 myangelson ay doktor da öyle dedi haftam baya ileri suyunun daha çok gelmesi gerekir veya devamı gelirdi dedi. Takipteyim bakalım 🥹🥹
yasemincel65 mrvshnsrcgl amin canım Allah razı olsun artık valla uykusuz geceler stres heyecan başladı ben dün gece düşündüm durdum doğuruyor muyum diye sonunda geliyor mu diye 🥹🥹☺️☺️