gzmnrhal pvt Doktorun henüz beni görmemişte ondan cok diyor bence kafana takma 35 kilo alip doguranlar var allah askina 💕
melissa55 33 . Haftadayım 15 kilo aldım iştahım da yok ama sanırım yediğim serumlar fayda etti verilir demi kızlar bu kilo şuan 62 kiloyum
gzmnrhal melissa55 Bizim 3lü kız grubunda hepimiz peşpese yaptik onlar dogurdu ve şöyle diyim ilk 40 gün icinde biri 10 kilo biri 15 kilo verdi bence veririz 😁💕
doublemom35 gzmnrhal 24+0 şu an ve 7 kilo aldım. Kilolu hamile kaldığım için dikkat etmem lazım ama bulantım yeni bitti herşeyi herşeyle beraber yemek istiyorum 😅
nilaydax gzmnrhal ayy bunu benim eşim söylüyor eskiden tarlada çalışıp doğuruyorlardı çok nazlısın diyor sürekli
MS-2190 nilaydax ayy benimki de cok uyuşuksun diyor keyfimden mi sanki kendimi ağır hissediyorum canlı enerjili hissedemiyorum bizim gibi agri çekseler yerinden kalkmazlar 🤣🤣🤣
coli gzmnrhal 4+6 dayım bulantım çok şükür yok hafif ağrılar var iştahım çok yok ama sağlıklı yemeye dikkat ediyorum son aylar iştah artarmış diye kendimi tutabiliyorken paketli şekerli şeyler yemiyorum😁4 kilo vermişim nasıl oldu bilmiyorum😅